Regija

Ahmed Vila dogovorio svoj drugi nastup u KSW-u! ‘Poljski Machida‘ čeka ga za mjesec dana

Vila vs. Fermola

 Instagram, Ksw
Nadamo se kako će Ahmed preko ‘‘Poljskog Machide‘‘ nastaviti svoj uspon prema KSW-ovom vrhu

Nakon što je odradio tri uspješna nastupa za Oktagon, bosanskohercegovački borac Ahmed Vila odlučio se na promjenu te je potpisao za poljski KSW. Krajem 2023. godine uspješno je debitirao protiv Lukasza Charzewskog, te unatoč tome što nije bio zadovoljan svojim nastupom, ipak je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Uspješno je Ahmed debitirao za ponajbolju europsku MMA promociju, a sinoć su iz iste objavili dosta zanimljive novosti – Vila je dogovorio svoj sljedeći meč, a poznati su i datum i ime protivnika!

‘‘Poljski Machida‘‘, odnosno, Kacper Formela, bit će njegov protivnik, a radi se borcu kojemu će ovo biti debi za KSW. Ovaj 28-godišnji borac u svojoj je karijeri slavio 17 puta, a upisao je i četiri poraza. U posljednje četiri godine uglavnom je nastupao na poljskom FEN-u, a profesionalac je još od 2015. godine.

Od svojih 17 pobjeda, Formela je sedam puta slavio nokautom, a tri puta ‘‘submissionom‘‘. Također je sedam puta slavio odlukama sudaca, a protiv Ahmeda mu sigurno neće biti lako. Formela za poraz ne zna od 2020. godine, a upravo je tada bio u sličnoj situaciji kao i Ahmed kada su u pitanju porazi.

Nadamo se kako će Ahmed preko ‘‘Poljskog Machide‘‘ nastaviti svoj uspon prema KSW-ovom vrhu, a 11.5. na KSW 94 priredbi ćemo gledati okršaj njih dvojice. KSW 94 održava se u poljskom Gdanjsku, a Ahmedu želimo uspješne pripreme i da kući donese novu pobjedu u ponajboljoj europskoj MMA promociji.

Ahmede, sretno!

Linker
26. travanj 2024 16:50