Ostalo

(VIDEO) YouTuber predao meč protiv puno težeg protivnika: ‘Vidio sam ih trojicu‘

Josh Brueckner vs. Chase DeMoor

 Screenshot (youtube, Dazn Boxing)
Nekada je bolje spriječiti nego liječiti

Mečevi slavnih osoba već su postali stvar normale, pa tako se gotovo svaki vikend može čuti da na nekoj priredbi boksaju YouTuberi i druge ‘celebrity‘ zvijezde. Ovaj put YouTuber Josh Brueckner rukavice je ukrstio sa sudionikom reality show programa "Too Hot To Handle, Chaseom DeMoorom.

YouTuber je u ovaj meč ušao kao puno manji natjecatelj, doslovno je morao nabaciti nekoliko kilograma da bi uopće dosegnuo minimalnu granicu teške kategorije, no unatoč tome njegovo iskustvo u nekoliko MMA borbi odigralo je presudnu ulogu u ovome meču.

Dok je Josh Brueckner u ringu djelovao kao solidan boksač, Chace DeMoor je izgledao kao da samo preživljava. Razlika u visini i težini u početku je igrala malu ulogu, no ta prednost nije dugo trajala.

DeMoor je krenuo agresivno u prvoj rundi, ali manjak tehnike i iskustva se ubrzo pokazao kao ključan faktor, te čak ni razlika u težini više nije ništa značila. Iako je pokušavao zadavati udarce, to je izgledalo vrlo tromo i nepravilno, dok je YouTuber s druge strane pogađao gotovo sve što je bacio.

Borba je ubrzo bila gotova, jer kako je DeMoor rekao, vidio je trojicu protivnika umjesto jednog. Neki bi rekli da gađa onoga u sredini, no situacija je ipak bila podosta ozbiljna s obzirom na količinu udaraca koje je primio u tih nekoliko minuta. Bolje spriječiti nego liječiti, pogotovo kada je riječ o nekome tko je prvi puta ušao u ring i ne zna se nositi s batinama, kao niti adekvatno braniti od udaraca. Snimku čitave borbe pogledajte u nastavku članka.

Linker
13. travanj 2024 12:00