Ostalo

(VIDEO) Valerie Loureda se vratila pobjedama, ali i svom poznatom plesu nakon borbe

Valerie Loureda

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Bellatorova ‘zvjezdica‘ uz podosta problema ipak se vratila na pobjednički put

Veliko razočaranje doživjela je Valerie Loureda u svibnju ove godine. Tijekom izgradnje svog puta prema Bellatorovom vrhu, dočekao ju je neočekivani poraz od Hannah Guy, borkinje bez gotovo ikakve značajne reputacije. Šok za nju, ali i za promociju koja je u nju podosta uložila. Znalo se što slijedi, povratak u dvoranu, a nakon toga borba u kojoj nema luksuz poraza.

Ta borba došla je na Bellator 271 priredbi, gdje je protiv sebe imala Taylor Turner. Iskusna je to protivnica koja se već okušala u borbama visoke razine, no nije došla do vrijednijih rezultata. Svakako dobar ispit za povratak, a da joj smanji pritisak, Bellator je Louredu postavio na uvodni program.

Trebalo je ovoj članici American Top Teama punih 15 minuta za doći do pobjede, a to nije ostvarila lako. Dojam je bio da je bolja, tehnički je puno kvalitetnije radila, no isto tako je prezentirala kako kod nje i dalje postoji puno rupa koje mogu ugrožavati daljnji napredak. Srce je pokazala, ali neke neshvatljive poteze unutar borbe teško je objasniti.

Ipak, nakon odrađenog posla bila je Loureda toliko uvjerena da ga je dobro odradila da je otplesala svoj sad već poznati "Victory dance". I time je pokazala kondicijsku spremu, budući da je nakon tri runde borbe i dalje bila sposobna za tako što. Srećom po nju što ga nije otplesala uzaludno i prerano, iz razloga što nikako nije mogla biti apsolutno sigurna da je napravila dovoljno da uvjeri suce u svoju pobjedu.

Na kraju je sudačka odluka ipak prošla bezbolno i 23-godišnja borkinja je sa sebe skinula jedan veliki uteg kakav joj je prošli meč i poraz stvorio. No, morat će više puta analizirati ovo da bi vidjela gdje je sve radila greške te će uz pomoć svog tima iste nekako morati ispraviti.

Cijelu borbu možete pogledati klikom na video ispod teksta.

Linker
19. travanj 2024 21:26