Ostalo

(VIDEO) Svaka čast, majstore! Michel ‘Demolidor‘ Pereira prekinuo je svoj odmor kako bi pomogao žrtvama strašne poplave u Brazilu

Michel Pereira

 Instagram (michel Pereira)
UFC-ov borac srednje kategorije čini jako lijepu gestu

Michel ‘‘Demolidor‘‘ Pereira prije 11 dana upisao je impresivnu pobjedu na UFC 301 eventu održanom u Rio de Janeiru. Manje od minute trebao je Pereira za poraziti Ihora Potieriu kojeg je porazio ‘‘submissionom‘‘.

Nedugo nakon pobjede nad Ukrajincem, Pereira se okrenuo drugoj borbi. Ova borba ne vodi se u kavezu, nego u saveznoj brazilskoj državi Rio Grande do Sul.

Nezapamćene poplave zahvatile su područje spomenute savezne države i mnogi su pohrlili u pomoć mještanima. Među volonterima koju pomažu našao se i UFC-ov borac Michel Pereira. ‘‘Demolidor‘‘ putem svog Instagrama redovno izvještava kakvo je stanje na terenu te koristi svoju platformu kako bi ukazao na teško stanje i zatražio pomoć.

Više od 2 milijuna ljudi zahvaćeno je ovim poplavama i uništene su stotine tisuća domova. Zasad je zabilježeno 149 smrtnih slučajeva, ali nije isključeno da će brojka još rasti. Nadajmo se da ipak neće.

‘‘Iscrpljen sam, ali ne mogu prestati pomagati. Nikada nisam vidio nešto ovakvo u cijelom svom životu i zato sam odlučio biti na prvoj crti. S vama smo, Rio Grande Do Sul.‘‘, poručio je Pereira u jednoj od brojnih objava koje možete pogledati na njegovom Instagram korisničkom računu.

Pereira također dodaje kako nešto ovakvo ‘‘nije gledao čak niti u filmovima‘‘, ali istovremeno je pozitivnog duha i najavljuje kako će pobjeda biti upisana i u ovoj borbi.

‘‘Demolidoru‘‘ svaka čast jer je prekinuo svoj odmor nakon borbe i posvetio se pomaganju unesrećenima. Nadamo se što skorijem poboljšanju situacije u Brazilu i što bržem zbrinjavanju svih unesrećenih.

Linker
31. svibanj 2024 23:42