Ostalo

(VIDEO) Sean Strickland prebio internet ‘trola‘ koji ga je prozivao: ‘Ako želiš pričati, budi muškarac‘

Sean Strickland

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Nije pametno zamjerati se Seanu Stricklandu

Kada se spomene ime Seana Stricklanda ljudima je česta asocijacija njegov osebujni karakter i izjave koje često upućuje putem društvenih mreža, ali i na press konferencijama prije i nakon borbi. Često Sean zna biti kontroverzan i razbijati narativ oko brojnih stvari, a ponekad zna i prebiti Internet ‘‘trolove‘‘ koji pričaju protiv njega što je učinio i jučer.

Posljednji je puta Strickland nastupao u sedmom mjesecu kada ga je nokautirao trenutni prvak Alex Pereira, a krajem dvanaestog mjeseca bori se protiv bivšeg izazivača Jareda Cannoniera na Fight Night 216 priredbi.

U pauzama između treninga izgleda da je našao novu zanimaciju – obračune s ljudima koji ga prozivaju na internetu. Portalima je počela kružiti snimka na kojoj tuče osobu nepoznatog identiteta, a govori se da je to Internet ‘‘trol‘‘ koji nije imao lijepe riječi za Stricklanda.

‘‘Hajde j**ena pi**o, j**eno ćeš umrijeti ovdje. Je li ovo što si htio? Ako želiš pričati, budi muškarac‘‘, ponavljao je Strickland dok ga je tukao.

Iako se ne zna što mu je točno govorio, Strickland je na kraju postavio video gdje se čini kako su ipak izgladili nesuglasice koje su imali. Batine koje je UFC-ov borac dao ‘‘trolu‘‘ možete pogledati ispod:

Linker
26. travanj 2024 10:41