Ostalo

(VIDEO) Prvo sučeljavanje za ‘Borbu divova‘! Francis Ngannou provjerio snagu mišića svojeg suparnika

Francis Ngannou v Renan Ferreira

 Screenshot/MMA Junkie YouTube
Prošlo je dvije i pol godine otkako je poznati Kamerunac posljednji puta nastupio u MMA kavezu

Francis ‘‘Predator‘‘ Ngannou prvi je put susreo čovjeka s kojim će se suočiti u svojoj povratničkoj MMA borbi. Sučelio se s gorostasnim Brazilcem na današnjoj (22. kolovoza) konferenciji za novinare u Washingtonu.

Ngannou (17-3), bivši UFC prvak u teškoj kategoriji, sprema se za okršaj s PFL prvakom u teškoj kategoriji, Renanom ‘‘Problema‘‘ Ferreirom (13-3), u glavnoj borbi PFL-ovog ‘‘pay-per-view‘‘ eventa nazvanog ‘‘Borba divova‘‘ koji će se održati 19. listopada na Mayadeen Venueu u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji.

Nakon što je otišao iz UFC-a i potpisao za PFL, Ngannou je odradio dvije boksačke borbe protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue, od kojih nijedna nije završila u njegovu korist. Sada se vraća sportu u kojem je postao poznat i suočava se s nokaut umjetnikom, 2 metra visokim i 120 kilograma teškim ‘‘Problemom‘‘. Posljednja MMA borba koju je Ngannou odradio bila je na UFC-u 270 u siječnju 2022. godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Ciryla Ganea.

Nakon što su odgovarali na pitanja na konferenciji za novinare koju je vodio Jake Paul, dvojac je održao svoje prvo sučeljavanje. Došlo je i do ‘‘opipavanja‘‘ snage kada je Ngannou uhvatio Ferreiru za ruke dok je Brazilac udario po prsima bivšeg UFC prvaka.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu ispod.

Linker
01. rujan 2024 13:20