Ostalo

(VIDEO) Održano vaganje za četvrtu ovosezonsku PFL priredbu, u prvom planu debi Claresse Shields

Claressa Shields i Brittney Elkin
 screenshot (YouTube, PFL)
Sve je spremno za drugo kolo PFL turnira perolake i lake kategorije

Došlo je vrijeme za nastavak turnira treće sezone PFL turnira, a prvi na redu su borci lake i perolake kategorije. No, njihova priredba ipak ima glavnu borbu izvan turnira. Radi se o službenom MMA debi nastupu Claresse Shields.

Najbolja boksačica svijeta debitirat će protiv Brittney Elkin, borkinje s kojom je razmijenila podosta teških riječi, ali isto tako borkinje koja bi joj stilski trebala odgovarati i pokraj koje bi Claressa trebala uspješno debitirati. Za ovaj nastup ona se pripremala u Jackson Winkeljohn dvorani, gdje joj je glavna trening partnerica bila Holly Holm.

Nakon ove priredbe saznat ćemo koja će četiri borca perolake kategorije nastaviti turnir, odnosno naći se u doigravanju čiji pobjednik odlazi kući s jednim milijunom dolara. To ipak neće biti slučaj s lakom kategorijom. Naime, Anthony Pettis je bio prisiljen otkazati borbu protiv Alexa Martineza, nakon čega je promocija povukla neočekivani potez. Martinez je uparen s dvostrukim PFL prvakom Natanom Schulteom, dok je Pettis preseljen na šestu ovosezonsku priredbu, koja se održava 25. lipnja. Na njoj su u prvom planu teškaši, a Pettisu će se suprotstaviti planirani Schulteov protivnik, Raush Manfio. Tek nakon toga bit će poznat poredak lake kategorije. Bivši UFC prvak u prvom je kolu iznenađujuće poražen od Claya Collarda i sad ima imperativ pobjede u prvoj rundi, no možda mu niti to neće biti dovoljno.

Ispod teksta pogledajte snimku vaganje te rezultate istog i raspored borbi.

PFL 4 - Rezultati vaganja (u lb)

Claressa Shields (154.8) vs. Brittney Elkin (155.4)
Clay Collard (155.8) vs. Joilton Lutterbach (159.4)
Bubba Jenkins (145.6) vs. Bobby Moffett (146)
Brendan Loughnane (146) vs. Tyler Diamond (145.6)

Natan Schulte (156) vs. Alex Martinez (156)
Marcin Held (155.6) vs. Olivier Aubin-Mercier (155.4)
Akhmed Aliev (155.6) vs. Loik Radzhabov (156)
Sheymon Moraes (146) vs. Jesse Stirn (146.8)
Chris Wade (146) vs Arman Ospanov (144.8)

Linker
22. travanj 2024 13:01