Ostalo

(VIDEO) Najluđi MMA video u 2024. godini? Najjači čovjek na svijetu borio se protiv dvojice, jednog prvo bacio od sebe, potom nokautirao

Eddie Hall vs. Nefatti Brothers

 Neovaletudo
Nakon pobjede prozvao je KSW-ovu zvijezdu, koji pak ima puno bogatije borilačko iskustvo od njega

Često u posljednje vrijeme svjedočimo raznim ‘‘freak fightovima‘‘, a sinoć je organizacija World Freak Fight League u potpunosti opravdala svoj naziv. Umirovljeni strongman, poznati Eddie Hall sudjelovao je u jednoj upravo takvoj borbi, odnosno, borio se protiv dvojice protivnika koji su fizički dosta manji od njega.

Radi se o Jamilu i Jamelu Neffati, poznatijim kao ‘‘The Neffati Brothers‘‘. Braća Neffati su se čak i pojavili s određenom taktikom, odnosno, udarali su Halla s distance – koliko je to bilo moguće. Svaki je stao na različitu stranu i udarao Halla nogom, no sve to nije jako dugo potrajalo.

Minutu prije kraja meča publika je već postajala nestrpljiva, no tada se sve promijenilo. Braća su pokušala zajedničkim snagama srušiti ogromnog Halla, a tu je sve pošlo po krivu za njih. Naime, Eddie Hall je tom prilikom uhvatio jednog oko struka, te ga doslovno – bacio dalje od sebe. Kada je ponovno nasrnuo na njega, Hall je bacio kroše kojim ga je hladno ‘‘uspavao‘‘, a nokautirani brat je pao licem ravno na pod.

Borba je tu završila, a izrodila je možda i najluđi MMA video u 2024. godini do sada. Nakon ove pobjede protiv dvojice protivnika, Hall je prozvao nekadašnjeg strongmana i KSW-ovu zvijezdu, Mariusza Podzianowskog, borca s puno bogatijim MMA iskustvom od njega.

Eddie Hall se u borilačkom sportu nije natjecao od trećeg mjeseca 2022. kada se borio protiv još jednog strongmana i zvijezde ‘‘Igara prijestolja‘‘, Thora Bjornssona. Vidjet ćemo hoće li ‘‘Pudzian‘‘ prihvatiti, a do tada uživajte u videima:

Linker
09. lipanj 2024 20:47