Ostalo

(VIDEO) Možda i najbrutalniji nokaut ovog vikenda: Mladi Albanac brutalno je ‘ugasio‘ svog protivnika

Bernardo Sopai (desno) vs. Julien Lopez

 Screenshot (youtube, Ufc Fight Pass)
Bernardo Sopai upisao je prvu obranu pojasa pod okriljem Fight Club Rush organizacije

Jučer u Stockholmu održan je novi event Fight Club Rush organizacije, a radi se o švedskoj MMA organizaciji koju vodi Zlatko Ostrogonac. Već smo vam pisali o nastupu Ognjena Babića na jučerašnjem FCR 15 eventu, a izvještaj njegove pobjede možete pročitati OVDJE.

Izuzev Babićevog meča, još 10 borbi održano je u sklopu eventa, a glavna borba večeri očekivano je privukla najveći interes. Albanac Bernardo Sopai (9-2-0) branio je pojas u bantam kategoriji, a protivnik mu je bio Francuz Julien Lopez (5-2-1).

Meč je bio gotov nakon 15-ak sekundi, ali zapravo već u desetoj sekundi bilo je jasno da će Sopai obraniti pojas. Albanac je sjajno desnicom pogodio svog izazivača, a Lopez je u besvijesnom stanju pao, udarivši licem o tlo. Uspio je Sopai zadati još jedan udarac prije nego je sudac prekinuo meč, ali nije bilo niti potrebe za dodatnim udarcem, jer Lopez je zaspao još dok je na nogama bio.

Bio je to fantastičan nokaut 22-godišnjeg Albanca koji nosi nadimak ‘‘The Lion King‘‘ (‘Kralj lavova‘), a to mu je druga pobjeda nokautom zaredom. Sopai je do pojasa u FCR-u došao krajem osmog mjeseca prošle godine, a tada je ‘‘high kickom‘‘ nokautirao Karlena Minasiana, ali u drugoj rundi borbe.

Sopai je borac sa švedskom adresom, a trenira u Allstarsu, najpoznatijoj švedskoj dvorani. Jako dobre nastupe prezentira pod okriljem FCR-a i u skorije vrijeme mogli bismo ga gledati i pod okriljem neke veće europske ili svjetske MMA organizacije.

Linker
12. rujan 2024 19:14