Ostalo

(VIDEO) Kakvo srce! Jakob Nedoh preživio je nemoguće, ali ipak je zaustavljen na sinoćnjoj PFL priredbi

Impa Kasanganay v Jakob Nedoh

 Screenshot/PFL Twitter
Slovenski borac je pokazao nevjerojatnu izdržljivost, ali liječnik je odlučio zaustaviti borbu

Impa Kasanganay (17-4) se oporavio od nokdauna i preokrenuo borbu protiv Jakoba Nedoha (8-2), pobijedio je prekidom na sinoćnjoj 2024 PFL 5 priredbi.

Kasanganay se našao u nezavidnoj situaciji, ali nije posustao. Suočen s nedaćama, nije se predao. Umjesto toga, sabrao se za pamtljivu i važnu pobjedu.

Nakon ranog nokdauna, Kasanganay se brzo oporavio, preokrenuo tijek borbe i zaustavio PFL prvaka Europe u poluteškoj kategoriji iz 2023. godine. Američki borac je svladao Slovenca prekidom od strane liječnika nakon zvona druge runde.

Prekid je uslijedio samo nekoliko trenutaka nakon što se činilo da je Nedoha spasilo zvono i da je uspio izdržati stravičan nalet svog suparnika. Uzbudljiva i dinamična druga runda završila je s pravom kišom udaraca od strane Kasanganaya. Sudac je dao svaku šansu slovenskom borcu koji se jedva držao na nogama, ali liječnik je imao drugačije mišljenje i savjetovao da se borba prekine.

Kasanganay ovom pobjedom napreduje u sljedeći krug natjecanja kao prvi nositelj. U idućem kolu suočit će se s Joshom Silveirom u nastojanju da osvoji naslov prvaka poluteške kategorije PFL-a za 2024. godinu, što bi mu bio drugi uzastopni naslov.

Nedoh bilježi drugi poraz u isto toliko borbi otkako je osvojio europsko PFL prvenstvo 2023. godine.

Linker
22. lipanj 2024 12:18