Ostalo

(VIDEO) Bellator 271: Cyborg trebala minutu i pol za novi brutalni nokaut

Cris Cyborg vs. Sinead Kavanagh

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Brazilka je nastavila potvrđivati kako joj na ovoj razini natjecanja ne postoji konkurencija

Četvrta borba u Bellatorovom borilištu donijela je i četvrtu pobjedu prekidom za jednu od najboljih borkinja svih vremena, Cristiane "Cyborg" Justini, oliti jednostavno Cris Cyborg. Irsku izazivačicu Sinead Kavanagh savladala je najbrže od svih protivnica u Bellatorovom borlištu do sada, trebalo joj je tek jedna i pol minuta.

Zasluga da je borba tako brzo završila pripada i Kavanagh, koja je otvoreno ušla u borbu, pokušati ugroziti Cyborg tamo gdje ova ne bi očekivala. To joj se nikako nije isplatilo, budući da je upoznala moć udaraca sjajne Brazilke. Već nakon minute i pol udarac je pronađen, a nakon što je izazivača završila na podu nije ni bilo potrebe nastavljati dodatnim udarcima. 36-godišnja Cyborg došla je tako do svoje 25. pobjede u karijeri i 20. nokauta. Možemo samo žaliti što je na neslavan način napustila UFC te što nije došlo do revanša protiv Amande Nunes.

Tko zna, možda Cyborg i u Bellatoru čeka prava konkurencija, no za to će Scott Coker i ekipa u pregovorima morati Kayli Harrison navesti prave razloge zašto bi dolazak u njihovu promociju bio pravi potez za nju.

U teškaškoj sunaslovnoj borbi Linton Vassell iskoristio je svoje iskustvo te je iz pozicije autsajdera slavio u vrlo neizvjesnoj i izjednačenoj borbi protiv Tyrela Fortunea, a petu pobjedu u nizu ostvario je Aaron Pico. Sjajni hrvač napokon je u karijeri sve posložio kako treba, nakon neslavnog početka MMA karijeri i polako korača prema Bellatorovom tronu.

U prvoj borbi glavnog programa Bellatora 271, Arlene Blencowe savladala je Pam Sorenson, nakon tri runde vrlo zahtjevne borbe te samu sebe postavila u poziciju gdje bi joj mogao uslijediti revanš borbe protiv Cyborg. Svakako vrijedi spomenuti i povratak pobjedama Valerie Lourede, no nije bilo lako. Za trijum protiv Taylor Turner trebala joj je podijeljena sudačka odluka.

Teškaški potencijal Steve Mowry došao je do trenutno omjera 10-0, već u prvoj rundi zaustavivši iskusnog Rakeema Clevelanda.

Linker
24. travanj 2024 09:51