Ostalo

Tony Bellew protivi se meču Ngannoua i Furyja: ‘Francis neće preživjeti u boksačkom ringu‘

Ngannou i Fury

 Screenshot (youtube, Top Rank Boxing)
Bivši svjetski prvak nije oduševljen tom idejom, no vjerojatno je svima jasno da će Francis tražiti najveću moguću zaradu

Francis Ngannou je napustio UFC u trenutku kada je bio prvak, a njegov sljedeći potez još je uvijek nepoznanica. Dugo se govorilo o borbi protiv Jona Jonesa, ni Francisovim odlaskom iz UFC-a otklonile su se sve šanse da ovaj meč ikad gledamo.

Ngannou je već odavno počeo govoriti o prelasku u boks i meču protiv Tysona Furyja, no to nije bilo izgledno jer je u to vrijeme još bio pod ugovorom s UFC-om. Sada kada je slobodan od ikakvih ugovora šansa za ovaj meč se drastično povećala, no bivši svjetski prvak Tony Bellew je savjetovao Ngannoua da se drži podalje od boksa.

‘‘Uistinu me nije briga što će biti s njim. Mislim da ću se boriti s Tysonom Furyjem. Možemo se boriti u telefonskoj govornici ili na krovu zgrade, no ta borba će se dogoditi. Očito je da se on (Fury) neće natjecati u MMA-u, to se neće dogoditi. Bio bi ubijen‘‘, rekao je Ngannou o borbi s Furyjem.

Tony Bellew je rekao: ‘‘To je ogromna sramota. On neće preživjeti u boksačkom ringu protiv bilo koga tko ima neke kvalitete. On je najbolji MMA teškaš u svijetu trenutno i trebao bi se držati svoje discipline.‘‘

Vjerojatno je već svima jasno kako Ngannou u ovom trenutku traži priliku za najvećom zaradom. Teško da mu bilo koja druga MMA organizacija može dati više novca nego što bi zaradio u eventualnom meču protiv Furyja, tako da je za očekivati kako će se njegova priča nastaviti odvijati u tom smjeru.

Linker
26. travanj 2024 09:52