Ostalo

Službeno je dogovoren meč između Jakea Paula i Tommyja Furyja!? U ring bi trebali jako skoro

Paul i Fury

 Screenshot (youtube, Seconds Out)
Iako je nedavno najavio prelazak u MMA i potpis za PFL, izgleda da je Jake toliko nepredvidljiv

Jake Paul je nedavno šokirao borilački svijet kada je najavio prelazak u MMA i potpis za PFL, a najavio je i nastup u 2023. godini. No, od relevantnih izvora sada dolaze nešto drugačije vijesti; izgleda da je službeno dogovorena borba između Jakea Paula I Tommyja Furyja!

Kada je u pitanju Jake Paul, vijesti koje su se logički očekivale su one oko MMA debija i nastupa za PFL, no popularni YouTuber ponovno šokira javnost i ponovno okreće kormilo. Izgleda da njegov sljedeći nastup neće biti u MMA-u nego ponovno u boksu, a ovog bi ga puta napokon trebao čekati Fury. Vijest je prenio Ariel Helwani na svom Twitter profilu:

Inače, Paul i Fury su se trebali boriti još lani te je sve bilo dogovoreno. No, problemi sa zakonom Furyja mlađeg su spriječili da uopće kroči na tlo SAD-a tako da je posljedično i propala borba. Jake je nakon toga dogovorio meč protiv Hasima Rahmana Jr-a, no i taj mu je meč propao jer Rahman nije uspio skinuti kilograme.

Nakon toga svega je Paul uspio dogovoriti meč protiv MMA legende Andersona Silve, kojeg je i pobijedio sudačkom odlukom. Nakon toga kritike na njegov račun nisu prestale, a najviše ga se prozivalo da samo prihvaća borbe protiv umirovljenih MMA boraca koji više nisu u najboljim danima, što je legitimno reći.

Ukoliko se ove vijesti pokažu točnima, Paula čeka izazov koji je do sada najbliži profesionalnom boksaču. Fury u svojoj karijeri za sada ima osam pobjeda, a većina njih je bila protiv boksača sa negativnim omjerima.

Linker
17. travanj 2024 03:51