Ostalo

ONE najavio prve dvije 'Infinity' priredbe: Demetrious Johnson napada pojas, povratak Alvareza

Demetrious Johnson i Eddie Alvarez
Azijski borilački div ONE Championship je najavio prve dvije velike priredbe iz nove glamurozne serije "Invinity", na obje ćemo gledati sjajne "matchupove" koji su također otkriveni javnosti.

Na prvom velikom eventu, koji je zakazan za petak 10. travnja u indonezijskoj Jakarti, gledat ćemo novi nastup najboljeg borca muha kategorije na svijetu i bivšeg UFC prvaka Demetriousa Johnsona. Nakon što je osvojio ONE Championship Grand Prix, Amerikanac sada napada titulu u istoj diviziji koju drži Adriano Moraes.

U sunaslovnoj borbi ćemo gledati prvaka u srednjoj diviziji Aung La N Sanga protiv izazivača Vitalyja Bigdasha. Na istoj priredbi će nastupiti i prvak u poluteškoj diviziji, ali u kickboxing konkurenciji - Roman Kryklia. Njega pak očekuje poznato kicboxing ime iz Rumunjske, koje trenira u novosadskom Ronin Gymu, Andrei Stoica.

I Infinity 2 bi trebao biti krcat sjajnim dvobojima. U glavnoj borbi eventa, koji ćemo pratiti 29. svibnja u Manili (Filipini), će nastupiti prvak u teškoj kategoriji i bivši priznati UFC-ovac Brendon Vera. On će braniti svoj šampionski pojas protiv Kanađanina Arjana Bhullara. Na istom eventu ćemo vidjeti i bivšeg UFC prvaka u lakoj kategoriji Eddieja Alvareza, koji će ukrstiti šake s Saygitom Guseny Arslanievim.

Linker
22. rujan 2024 05:24