Ostalo

Melvin Manhoef potvrdio da će se umiroviti nakon borbe protiv Romera: ‘Vrijeme je za nove generacije‘

Melvin Manhoef

 Dan Cooke/Alamy/Alamy/Profimedia
Rekao i kako se bori već gotovo 30 godina

Legendarni Melvin Manhoef sljedećeg se vikenda vraća u Bellatorov kavez gdje će odraditi čak 51. MMA nastup u svojoj dugoj i bogatoj karijeri. Protivnik će mu biti bivši UFC-ov borac i izazivač Yoel Romero, a borit će se u sunaslovnoj borbi večeri priredbe koja će se održati u Dublinu.

Melvin je trenutno u 47. godini života i iza sebe ima hrpu nastupa u MMA-u i kickboxu. Svoj prvi MMA nastup odradio je davne 1995. godine, tako da je pitanje mirovine nešto o čemu mnogi razmišljaju kad je ova legenda u pitanju. No, sudeći prema njegovoj posljednjoj izjavi koju prenosi MMA Junkie, i sam Melvin razmišlja o mirovini.

‘‘Ovo mi je posljednja borba za Bellator po ugovoru. I da, kad ova borba završi, vjerojatno ću se povući jer imam 46 godina i vrijeme je za nove generacije. Da mi je Bellator davao još borbi, ja bih se borio svaka četiri mjeseca zato što uistinu ovo volim. Vrlo je bolno odustati jer sam još uvijek konkurentan, zar ne? Još uvijek mogu nokautirati mlade tipove. Čak sam i u ovom kampu nokautirao hrpu likova‘‘, rekao je Manhoef.

‘‘Još uvijek je to u meni, tako da me boli što to sve mora prestati. Ali što je tu je. Postoji vrijeme kada treba otići. Ovo radim već gotovo 30 godina. Mislim da je Romero moja posljednja borba, a poslije ćemo vidjeti što će biti‘‘, zaključio je Melvin.

Linker
29. travanj 2024 05:22