Ostalo

Logan Paul poručio Mayweatheru: ‘Vidimo se na sudu i čestitam na odlasku u zatvor‘

Logan Paul i Floyd Mayweather

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
YouTuber još uvijek potražuje novac za meč koji su odradili prošle godine

Početkom šestog mjeseca protekle godine, svjedočili smo egzibicijskom boksačkom meču između Logana Paula i Floyda Mayweathera. Jedan od najvećih boksača 21. stoljeća, boksao je protiv YouTubera s jako malo boksačkog iskustva, a više smo gledali festival klinča i kratkih pauzi, nego samog boksa.

Jasno je svima kako je novac bio u fokusu takve manifestacije, a oba aktera hvalila su se kako će zaraditi velik novac tom borbom. Problem je nastao kad je došao period isplate. Logan Paul mjesecima se žali da nije isplaćen od strane Floyda Mayweathera za taj meč, a ''Money'' je još u drugom mjesecu odgovorio na te optužbe.

''Novac od PPV-a, potrebno je neko vrijeme da se izračuna i isplati. Ništa ne dolazi odmah. Ja još uvijek prikupljam zarade od mečeva koji su se održali prije sedam ili osam godina. Budi sretan s najvećom zaradom koju si ikad u životu dobio.'', Floyd je tada poručio Loganu gostujući u The Pivot Podcastu.

Logan Paul prema nekim dostupnim informacijama trebao je zaraditi sigurnih 250 tisuća dolara te dodatnih pet milijuna dolara koje mu pripadaju od zarade ostvarene prodajom PPV-a. Logan tvrdi kako još uvijek nije u potpunosti isplaćen i sada je obznanio kako će on i Mayweather ići na sud, odnosno Logan Paul tužit će Floyda.

''Ne, još uvijek me nije isplatio u potpunosti. To je činjenice, nedostaje mi nekoliko milijuna. Ići ćemo na sud zbog ovoga. Vidimo se na sudu i čestitam na odlasku u zatvor, Floyde.'', rekao je Logan za TMZ Sports.

Bit će zanimljivo popratiti kako će se rasplesti ova situacija. U svakom slučaju, barem su opravdali epitet ''cirkusa'' kojim se ovaj meč opisivao. Od samih nastupa pa sve do zavrzlame koja slijedi, ''cirkus'' je zapravo jako dobar opis ovog meča.

Linker
26. travanj 2024 17:51