Ostalo

Jake Paul objavio datum nove borbe, dotaknuo se Tonyja Fergusona: ‘Ne želim meč s njim, ne želim da tako izađe iz sporta‘

Jake Paul 

 USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
Čak je i Paulu jasno da Tony jednostavno više nema što tražiti u kavezu, a jasno je to svima osim Tonyju

Proteklog je vikenda Jake Paul imao svoj novi nastup u profesionalnom boksu, te je došao i do nove pobjede. Dosta iskusnijeg Ryana Bourlanda nokautirao je već u prvoj rundi i tako došao do svoje devete profesionalne pobjede i ujedno šestog nokauta, a izgleda da već ima na oku novi meč.

Iako nema potvrđenog protivnika, ima datum. Jučer je na svom Twitter profilu objavio ‘‘26. travnja‘‘ i označio Most Valuable Promotions, a nakon pobjede nad Bourlandom je na press konferenciji rekao da se želi boriti u MMA-u u PFL-u.

‘‘Tko god se uspije izvući iz tog ugovora, ja ću se s njim boriti. To je lagan posao za mene ako se mene pita, ali ja želim MMA meč u PFL-u. No, mora biti pravi protivnik, a Nate Diaz je odbio moju ponudu od 15 milijuna dolara. Vidjet ćemo tko će na kraju ispasti‘‘, rekao je Paul na press konferenciji.

‘‘Tony Ferguson, je li ono on rekao da se želi boriti? Ne želim ga vidjeti da iz sporta ovako izađe, to bi bilo jako tužno. On je odličan tip i ne želim to Tonyju‘‘, kratko je rekao na pitanje oko borbe s njim.

Čak je i Paulu jasno da Tony jednostavno više nema što tražiti u kavezu, a jasno je to svima osim Tonyju. Neki dan je rekao da će se nastaviti boriti dok mu ‘‘kotači ne otpadnu‘‘, no nadamo se da UFC to neće dozvoliti i da će onemogućiti da i dalje pod njihovom zastavom uništava zdravlje.

Linker
29. travanj 2024 18:12