Ostalo

Hvalevrijedna gesta Floyda Mayweathera! Umirovljeni boksač zbrinuo je 70-ak obitelji nakon požara na Havajima

Floyd Mayweather

 Brian Rothmuller/Zuma Press/Profimedia
Jedan od najvećih boksača ovog stoljeća aktivno pomaže unesrećenima

Proteklih tjedan dana stanovnici Havaja borili su se s velikim požarima, a preko stotinu osoba izgubilo je život u ovim strašnim požarima. Havajski otok Maui poprište je požara, a prema nekim procjenama, broj žrtava mogao bi se i udvostručiti do kraja potrage.

Nadamo se da će procjene biti pogrešne i da će broj žrtava biti što manji, a isto tako se nadamo i da će oni preživjeli biti adekvatno zbrinuti. Jedan od onih koji se uključio u pomoć je i Floyd Mayweather, ponajbolji boksač 21. stoljeća.

Prema izvještaju TMZ-a, Mayweather se poprilično posvetio pomaganju unesrećenima i pripadaju mu zasluge za evakuaciju 70-ak obitelji s Mauija. Osim što im je osigurao evakuaciju, Mayweather im je pronašao i privremeni smještaj, osigurao im je hranu, kao i odjeću te obuću.

‘‘Naši izvori govore nam da Floyd surađuje s H&M-om kako bi nabavio odjeću za muškarce, žene i djecu.‘‘, prenosi TMZ.

Floyd Mayweather također se oglasio za medije potvrdivši da sudjeluje u pomoći, ali rekao je kako ne želi privlačiti dodatnu pozornost i nije davao nikakve dodatne informacije.

U svakom slučaju, uistinu hvalevrijedna gesta boksača koji se gotovo cijelu karijeru borio s mnoštvom kritičara i mrzitelja, a nerijetko je kritike i zaslužio. Ovaj put zaslužuje samo pohvale i sjajno je vidjeti da boksač takve reputacije iskorištava svoju platformu na ispravan način. Nadamo se da će svojom gestom potaknuti i ostale na pomoć.

Linker
25. travanj 2024 20:51