Ostalo

Dillian Whyte dao Ngannouu zanimljiv prijedlog: Želi dva meča, jedan u boksu i jedan u MMA-u!

Whyte i Ngannou

 Screenshot (youtube, Bt Sport Boxing, Themaclife)
Ngannouov meč protiv Tysona Furyja trenutno djeluje kao da je miljama daleko zbog njegovog meča protiv Usyka

Francis Ngannou već više od mjesec dana nije dio UFC-a, a ugovor mu je istekao sredinom dvanaestog mjeseca. Pregovarali su oko uvjeta, no nisu se uspjeli dogovoriti što je rezultiralo Francisovim odlaskom iz najjače promocije. S obzirom na njegovu reputaciju i popularnost, bez posla sigurno neće biti.

Nije tajna da Ngannou želi u profesionalni boks, ili preciznije, meč protiv Tysona Furyja. Legitimno je postaviti pitanje kada Ngannou taj meč misli odraditi jer je borba između Furyja i Usyka u pregovorima, a svakim danom smo sve bliže najavi. Ugovor će vjerojatno sadržavati klauzulu o revanšu, tako da bi se to sve moglo odužiti i na više od dvije godine.

Također, veći novac za Furyja je sigurno u mečevima protiv Usyka nego protiv Ngannoua tako da bi Ngannou mogao izvisiti i s te strane. No, Dillian Whyte mu je ponudio alternativu. Naime, ponudio mu je dva meča; jedan u boksu i jedan u MMA-u!

‘‘Puno ovih boksača pokupi te MMA likove i prebije ih u boksačkom ringu, ali nisu dovoljno hrabri da uđu u kavez. Rado bih se borio s njim i u boksu i u kavezu također‘‘, rekao je tom prilikom Dillian.

Ovo možda i nije loša opcija za Ngannoua, barem da odradi boksački meč ako ništa drugo. Borba protiv Tysona Furyja u ovom trenutku, po svemu sudeći je miljama daleko tako da vjerojatno i on sam razmišlja o alternativama.

Treba pohvaliti i Whytea jer je jedan od rijetkih boksača koji poziva MMA borca na MMA meč, to nije nešto što se često vidi.

Linker
23. travanj 2024 09:32