Ostalo

VIDEO: Conor McGregor ulazi u svijet boksa bez rukavica

Conor McGregor

 SCREENSHOT (BKFC)
McGregor je na sinoćnjoj priredbi obznanio kako je postao novi suvlasnik BKFC-a

Conor McGregor nastavlja širiti svoje poslovno i borilačko carstvo nakon što je postao suvlasnik Bare Knuckle Fighting Championshipa.

Bivši UFC prvak u dvije kategorije objavio je vijest u tijekom sinoćnje ‘BKFC KnuckleMania 4‘ priredbe u Los Angelesu. Tvrtka irske superzvijezde koja djeluje pod nazivom ‘McGregor Sports and Entertainment‘ postaje suvlasnik BKFC-a.

" ’The Notorious’ Conor McGregor ovdje. Dame i gospodo, oglašavam vam veliku vijest - Conor McGregor i moja tvrtka McGregor Sports and Entertainment sada su suvlasnici Bare Knuckle Fighting Championshipa," rekao je McGregor. "Dobrodošli u veliku ligu. David Feldman, prijatelju, uspjeli smo."

Predsjednik BKFC-a, David Feldman, bio je razumljivo oduševljen kada je dočekao McGregora na prošlogodišnjem BKFC-u 41, priredbi na kojoj su se sučelili Mike Perry i poznati Irac. To se odvilo nakon što je Perry nokautirao bivšeg UFC prvaka, Lukea Rockholda. Nakon toga, McGregor je izjavio da želi sudjelovati u borbi bez rukavica prije kraja svoje karijere, a sada će zapravo postati suvlasnik najuspješnije organizacije borbi bez rukavica na svijetu.

"Pogledajte, imate najvećeg igrača u svim borilačkom svijetu sada kao suvlasnika naše tvrtke," rekao je Feldman tijekom prijenosa BKFC KnuckleMania 4. "Mislim da će to nevjerojatno pomaknuti stvari. Napravit ćemo puno toga. Otvorit ćemo puno novih tržišta.‘‘

"Pogledajte, partneri smo s Conorom McGregorom. Svi u svijetu borilačkih sportova, svi u svijetu znaju tko je taj tip. Dakle, Conore, hvala ti i pustimo da ovo eksplodira."

BKFC se u posljednjih nekoliko godina brzo proširio ulaskom u nova tržišta i uključujući i nekoliko međunarodnih lokacija. Partnerstvo s McGregorom samo proširuje doseg BKFC-a te potencijalno otvara vrata da ova brzo rastuća promocija dođe i u njegovu domovinu, Irsku.

Cijelu Feldmanovu izjavu možete pogledati OVDJE.

Linker
01. svibanj 2024 08:13