Ostalo

Coker odgovorio Whiteu: 'To je laž, naša poluteška kategorija je najbolja na svijetu!'

Scott Coker i Dana White
 screenshot/YouTube
Ponovno se pokrenula tema o kojoj predsjednici dvije vodeće MMA promocije imaju različito mišljenje

Predsjednik Bellatora Scott Coker uzvratio je na komentare Dane Whitea i još jednom poručio kako njegova promocija u ovim trenucima ima najjaču polutešku kategoriju u MMA svijetu.

Podsjetimo, Coker je još u kolovozu došao do istog zaključka, a svoje je razmišljanje, između ostalog, temeljio i na činjenici da je Jon Jones nedavno prešao u teškaše.

Dallas, TX, USA - 13/05/2017 - UFC 211 Dana White, presidente do Ultimate, durante a coletiva de Imprensa apos o UFC 211 na American Airlines Center. Foto: Jason Silva/AGIF
Jason Silva/AGIF via AFP
Dana White

"Kako slatko od njega, zar ne? Sva imena koja imaju u poluteškoj su ona koja smo im mi prepustili. To je najgluplja stvar koju sam ikad čuo, ali razumijem ga. On mora pokušati s takvim stvarima. On mora probati nekako prodati svoje borbe. Ali to se ne radi tako da govoriš kako imaš najbolju polutešku kategoriju kad svi borci koje imaš su pušteni iz UFC-a. To je glupa izjava", uzvratio je tada White svom rivalu.

Ni Coker nije ostao dužan predsjedniku UFC-a pa je u razgovoru s MMA Junkie portalom komentirao Whiteove izjave.

"Mi stvarno imamo najbolju polutešku kategoriju na svijetu. Pogledajte samo koje borce imamo u rosteru. Phil (Davis), (Lyoto) Machida, tu je i (Vadim) Nemkov. Mislim i da će se Gegard (Mousasi) s vremenom preseliti u polutešku, već mi je rekao da mu je to želja...", poručio je Coker.

screenshot/YouTube
Scott Coker

Uslijedio je potom i nešto direktniji odgovor na Whiteovu provokaciju.

"Ryan Bader i Phil Davis, odnosno tko god je došao ovdje iz UFC-a, došao je kao slobodan borac. Znači, ne zato što su iz od tamo izbacili. To je laž. Istina je ta da su oni bili slobodni borci koji su ispitivali tržište, a mi smo im dali bolju ponudu pa su stoga došli ovdje. Ti se borci bore za nagrade. Nije ovo nešto što čine samo iz zabave. A ako mogu doći ovdje i dobiti bolje uvjete, zašto to ne bi napravili? Ako imaju bolju ponudu kod njih, onda mogu ostati tamo. A što se tiče izbacivanja iz određenih organizacija, to je laž", zaključio je Coker.

Tko po Vama ima bolju polutešku kategoriju, Bellator ili UFC?

Linker
08. svibanj 2024 02:36