Ostalo

Chuck Liddell oslobođen je optužbi za nasilje nad svojom suprugom

Chuck Liddell
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije još je ranije objasnio kako nije kriv

Dobre vijesti za Chucka Liddella dolaze iz ureda okružnog tužitelja okruga Los Angeles. Legendarni MMA borac prije nešto više od tjedan dana uhićen je zbog optužbi za nasilje u obitelji. Liddell se navodno fizički sukobio sa svojom suprugom Heidi, no sada je oslobođen svih optužbi. Nikakve posljedice neće snositi niti njegova supruga.

Vijest o uhićenju ''Ice Mana'' prvotno je prenesena na portalu TMZ, a prema njihovim navodima, policija je bila pozvana iz Liddellova doma. Po dolasku policije na mjesto odakle su pozvani, utvrđeno je kako je žrtva fizičkog sukoba Chuckova supruga Heidi Northcott. Prema navodima TMZ-a, Heidi nije trebala liječničku pomoć.

Chuck se ubrzo nakon spomenutog uhićenja oglasio putem svog Instagram profila te je objasnio kako je on žrtva cijelog sukoba. Činilo se kako će svaka strana imati svoju stranu priče, no Liddell je tvrdio kako će sve biti poznato kada se nađe pred sudom, a čini se da je ''Ice Man'' govorio istinu.

''Zamjenici šerifa koji su izašli na teren protekle noći bili su profesionalni. Iako će informacije o ovom slučaju biti će iznesene na sudu, mislim da je bitno razjasniti nekoliko činjenica. Ja sam bio žrtva sinoćnjeg incidenta u našem obiteljskom domu, a detalji će biti otkriveni. Policajci su mi rekli kako će moja žena biti privedena jer ja nisam reagirao na njen napad, iako sam zadobio ogrebotine i posjekotine. Dobrovoljno sam otišao u pritvor umjesto nje.'', napisao je Chuck Liddell tada putem Instagrama.

Lijepo je pročitati kako MMA borac nije proglašen krivim za nasilje u obitelji. Međutim, očito je kako Liddell ima određenih problema sa suprugom te se nadamo kako će obje strane uspješno pronaći rješenje koje se ne dotiče nasilja i privođenja od strane policije.

Linker
19. travanj 2024 04:23