Ostalo

Čelni čovjek Bellatora progovorio o prodaji organizacije: ‘U procesu smo, to je sve što sam ja čuo!‘

Scott Coker 

 Stevens Tomas/ABACA/Shutterstock Editorial/Profimedia
Još se uvijek ne zna tko bi mogao kupiti ovu promociju, iako se kao najizgledniji kandidat nameće PFL

Ovoga nas vikenda očekuje jubilarni event u režiji Bellatora, odnosno Bellator 300 priredba koja se održava u San Diegu. Usman Nurmagomedov i Brent Primus predvodit će ovu odličnu priredbu, a na njoj se trebao boriti i teškaški prvak Ryan Bader. Protivnik mu je, nažalost, otpao iz ovog meča, tako da ćemo ostati uskraćeni za ovu borbu.

Kada se u posljednje vrijeme spomene ime Bellator, većini će vjerojatno glavna i prva asocijacija biti prodaja organizacije o kojoj se već mjesecima govori. Jučer je ovu temu spomenuo i čelni čovjek Scott Coker, na press konferenciji koja se održala povodom 300. priredbe. Izgleda da mu pitanje novinara o prodaji organizacije nije najbolje sjelo:

‘‘Mislim da smo svi došli na ovu press konferenciju da govorimo o borcima koji će nastupiti na Bellator 300 priredbi. Onda, na press konferenciji nakon priredbe, odgovorit ću vam na sve što želite. Što se mene tiče, odnosno ono što sam ja čuo, i dalje se razgovara o prodaji kompanije. Još je uvijek sve u procesu. Situacija se nije značajno promijenila od prošlog mjeseca. Nemam previše toga za reći, osim da smo sada tu gdje jesmo‘‘, rekao je Coker.

Dosta je tajnovit Coker po pitanju prodaje Bellatora, a razlog je vjerojatno jer još službeni dogovor nije postignut. Još se uvijek ne zna tko bi mogao kupiti ovu promociju, iako se kao najizgledniji kandidat nameće PFL.

UFC i ONE Championship su izrazili nezainteresiranost za kupnju ovog brenda, dok je PFL i njegovi čelni ljudi u nekoliko navrata spominjao kupnju. Ne smijemo zaboraviti ni Rizin s kojim je Bellator također u prošlosti uspješno surađivao.

Linker
27. travanj 2024 09:18