Ostalo

'Bit će to katastrofa za 'Iranskog Hulka', nastradat će u ringu!'

 Instagram
Sajad Gharibi, poznatiji kao 'Iranski Hulk', nedavno je dogovorio profesionalni debi u Bare Knuckle Fighting Championshipu, najpoznatijoj promociji u svijetu boksa bez rukavica. Njegov prvi meč očekuje se u 2020. godini, ali nisu baš svi uvjereni da će se u njemu dobro provesti...

Jedan od tih je i Isaac Vallie-Flagg, nekadašnji UFC borac, a danas jedno od zaštitnih lica u boksu bez rukavica. Ovaj 41-godišnji Amerikanac priključio se ovom brutalnom sportu u studenom 2018. i dosad je upisao tri nastupa i tri pobjede prekidom. Jedan takav start karijere zasigurno ne predviđa Gharibiju, štoviše, smatra da će se Iranac jako loše provesti.

"Ako se Hulk zaista bude borio, bit će to katastrofa za njega. Lik izgleda kao netko tko ne može pomicati ruke... Mogu zamisliti da bi njegov udarac mogao ozlijediti protivnika, ali da će on zaista zahvatiti pravog borca i napraviti mu štetu... Za to gotovo pa nema nikakve šanse. Njega će ozlijediti svatko tko je veliki i tko zna bacati udarce", prenos BJPenn.com izjave Vallie-Flagga.

Bivši UFC-ovac ipak razumije zašto se predsjednik BKFC-a David Feldman odlučio na ovakav potez. Bez obzira na sve priče, ovdje radi o nečemu što je marketinški itekako isplativo.

"Internet je poludio čim je objavljeno da ovo čudovište od 177 kilograma stiže u BKFC. To je sjajan marketinški potez", zaključio je Isaac.

Koliko je poznato, 'Iranski Hulk' još uvijek nema protivnika za svoj debi, ali zna se da bi se trebao naći na priredbi zanimljivog naziva 'USA vs. Iran: World War III'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

من ادعایی نکردم اما اینو میتونم بگم که حجم تاریخ ایران میسازم حجمی که ایران به چشم ندیده باشه اگه بعضی کامنت ها اینو رد میکنن خوشحال میشم ورزشکار حجمی تر از خودم ببینم البته اگه باشه 188 cm 185 kg حداقل اینه که رکورد گینس در دست میگیرم اجازه میدم فایتر عربستانی به من ضربه بزنه البته اگه ضربات تون اثر داشته باشه عربستانی ها من از دایرکت دعوت نکید مرد باشید رسمی بیایید چلنج دو سال پیش من از ترس قبول نکردند

Objavu dijeli iranian hulk (@sajadgharibiofficial)

Linker
20. svibanj 2024 22:02