Ostalo

Bellator potvrdio informacije o svom 300. eventu, bit će četiri borbe za pojas, a evo tko će predvoditi događaj

Bellatorov pojas

 JOSE PRESTES/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Jose Prestes/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Priredba će se održati u San Diegu, a datum je 7. listopada

Bellator 300 konačno ima datum i lokaciju, kao i povijesni "main card". Priredba je zakazana za 7. listopada (deseti mjesec) u Pechanga Areni u San Diegu i sadržavat će četiri borbe za pojas. Promocija kaže da će Bellator 300 imati četiri "main eventa", ali događaj će zapravo predvoditi prvak u teškoj kategoriji Ryan Bader protiv izazivača Lintona Vassella.

Osim toga, prvakinja u ženskoj perolakoj kategoriji Cris Cyborg bori se s izazivačicom Cat Zingano, prvak u lakoj kategoriji Usman Nurmagomedov susreće se s bivšim prvakom Brentom Primusom, a u meču o kojem se dugo raspravljalo, prvakinja u muha kategoriji Liz Carmouche stavit će svoju titulu na kocku protiv svoje dobre prijateljice, trening partnerice i bivše prvakinje, Ilime-Lei Macfarlane.

"Kad sam se prvi put pridružio Bellatoru, krenuli smo u potpisivanje i razvoj najboljih dostupnih talenata na svijetu i produkciju događaja za ogromnu publiku. Naš prvi "tentpole" događaj bio je Bellator 131 u San Diegu i ne možemo biti uzbuđeniji što ćemo se vratiti u tu istu arenu za ovaj monumentalni Bellator 300 događaj. Željeli smo navijačicama i navijačima pružiti epsku noć borbi i nema boljeg načina da to učinimo od prikazivanja ova četiri nevjerojatna prvaka koji stavljaju svoje pojaseve na kocku. Ponosan sam na sav posao koji smo učinili da bismo razvili ovaj brend i njegove sportaše otkako sam došao u kompaniju. Jedva čekam Bellator 300, koji će biti najveći događaj u povijesti Bellator MMA”, rekao je Bellatorov predsjednik Scott Coker u izjavi za javnost.

Bilo je izvještaja da bi Bellator mogao biti na korak od preuzimanja od Paramounta, a kruže glasine da je najveći ponuđač bio PFL. Daljnje spekulacije bile su da bi Bellator 300 mogao biti posljednji događaj promocije prije spajanja, a hoće li se to stvarno i dogoditi, saznat ćemo nakon ovog spektakla.

Linker
20. travanj 2024 14:56