Ostalo

Alistair Overeem riješio misterij naglog mršavljenja: ‘Meso je loše za vas, a odlučio sam se više ne boriti‘

Alistair Overeem

 Twitter (金原弘光)
koliko je ovo njegova konačna odluka, ne preostaje nam ništa drugo nego ju poštovati i poželjeti mu sretnu mirovinu

Nedavno je Alistair Overeem u javnost izašao u izdanju u kakvom ga dugo nismo vidjeli. Izgledao je jako mršavo te je podsjećao na dane s početka karijere kada je još bio poluteškaš, ali sada je djelovao manje nego tada. Mnogi su se zabrinuli, no očigledno za zabrinutost nema razloga.

Alistair je otkrio kako je postao vegetarijanac te sada tvrdi kako je meso loše za ljude, a između ostaloga je u jednoj TV emisiji ležerno rekao kako je odlučio objesiti rukavice o klin:

‘‘Radim jako puno novih stvari za svoje zdravlje. Ovo je moje sljedeće poglavlje, promoviranje zdravlja. Postao sam također vegetarijanac. Nemam više želju jesti meso. Meso nije dobro za ljude, jako loše utječe na vas. Da, jako je ukusno. No, ja i dalje mogu jesti meso, jednostavno sam izabrao da neću‘‘, rekao je Alistair za Bloody Elbow.

‘‘Ovo se savršeno veže s mojom sljedećom odlukom, a to je da se prestanem boriti. Jednostavno to više nije moja stvar. Bilo je to 25 godina, zar ne? Sada idemo raditi ostale cool stvari‘‘, rekao je dok je gostovao u Lovin Dubai emisiji.

Još uvijek nije izašao u javnost i službeno najavio kraj karijere, a to je ipak bilo za očekivati nakon toliko vremena. Ovako je to samo nonšalantno rekao u navedenoj TV emisiji, tako da treba vidjeti misli li to uistinu i napraviti.

Kako god, Overeem je istinska legenda borilačkog sporta koja je više od pola svog života posvetila ringu i kavezu. Ukoliko je ovo njegova konačna odluka, ne preostaje nam ništa drugo nego ju poštovati i poželjeti mu sretnu mirovinu.

Linker
27. travanj 2024 06:55