PROLONGIRAN NASTUP MMA VETERANA

Ništa od velikog meča Trušček vs. Zavurov, barem ne za sada!

Rekorder po broju MMA nastupa u regiji Ivica Trušček (38-32) ipak neće nastupiti 27. rujna na priredbi u Kazahstanu protiv bivšeg M-1 Global prvaka Šamila Zavurova. "Terror" je na svojim društvenim kanalima izvijestio kako je meč prolongiran.
Trušček vs. Zavurov
 Instagram

Radovali smo se povratku Truščeka u borilište prvi put nakon 17. veljače i meča u slovenskom WFC-u. "Terror" je ispred sebe imao zaista težak zadatak, ali i vjerojatno najbolje i najdiscipliniranije pripreme do sada. A kada je ovaj MMA veteran spreman, onda može parirati svakome, pa i Zavurovu.

No, na veliki meč ćemo morati malo pričekati. Prema onome što je Trušček napisao sve do kraja 11. mjeseca.

"Odgođeno, ali ne i otkazano. Kraj 11 mjeseca. Dobro, idemo dalje istim tempom. Barem imam malo više vremena za trening", napisao je Trušček na službenom Instagramu.

Zavurov je prekaljeni veteran sa samo dvije pobjede manje od Truščeka (36), ali i tek 5 poraza ukupno u profesionalnoj karijeri. I on se može pohvaliti impresivnim nizom pobjeda. Trenutačno ima sedam u nizu, a posljednji put je poražen u listopadu 2016. kada ga je nokautirao Khusein Khaliev. Za sada se ne zna točan datum priredbe na kojoj ćemo s odmakom vidjeti meč Trušček vs. Zavurov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 16:26