K1 i Boks

(VIDEO) Supruga nasamarila veliku boksačku zvijezdu, on poludio misleći da je ostao bez dva milijuna funti

 screenshot
Vrlo neugodno iskustvo doživio je jedan od najpoznatijih britanskih boksača, Amir Khan. Njega je dočekala vijest kako je ostao bez dva milijuna funti i to krivnjom supruge koja mu je to priznala. Srećom po njega, bila je riječ o 'pranku' sa skrivenom kamerom, no to su Khanu otkrili tek kad nakon što su kamere zabilježile njegovu reakciju.

Amir Khan jedan je od najpopularnijih i najbogatijih britanskih boksača. Prema podacima stranice Celebrity Net Worth, Khan je trenutno težak oko 30 milijuna dolara. Njegova supruga je 28-godišnja Faryal Makhdoom, američki model palestinskog porijekla koja je u posljednje vrijeme postala uspješna Instagram influencerica. Čini se kako pokraj svega toga ima i smisla za humor, budući da se jako dobro našalila sa svojim poznatim suprugom.

Naime, Faryal je objavila snimku podvale koju je provela u suradnji s nekoliko njenih i Amirovih zajedničkih prijatelja. Sve je krenulo s razgovorom o financijama i Amirovom namjerom da promijeni nekoliko milijuna dolara u funte prije nego funta ojača zbog Brexita. U jednom trenutku otkrila je kako je zabunom prebacila dva milijuna dolara na račun njihovog prijatelja Sama, umjesto 20 funti koliko mu je dugovala i da se nakon toga on više ne javlja na njene pozive. Pokušali su ga zvati zajedno, ali dobivali bi samo govornu poštu. Naravno, prijatelj Sam je sudjelovao u ovome. U jednom trenutku Amir je poludjeo.

"Što ti radiš po cijeli dan? Od 20 funti koje si trebala poslati ti si došla do dva milijuna? Od 20 do dva milijuna, ti j**ena glupačo, što je tvoj problem Faryal? Što je problem s tvojom glavom", vikao je sad već frustrirani Amir, da bi njegova supruga još više "zapalila vatru" izjavom:

"Ovo je sad gotovo. Nema pravnog puta kojim bismo taj novac mogli vratiti."

Amir je ponavljao kako je u pitanju novac koji svakome može donijeti svjež početak, a kad je napokon Sama dobio na telefon, ovaj mu je rekao kako će mu moći vratiti novce tek za 30 dana, što je ovog još više razljutilo nakon što je prekinuo razgovor. Supruga i još jedan prisutni prijatelj držali su Amira u neizvjesnosti još desetak minuta prije nego što su mu pokazali gdje se nalaze kamere. Khanu se to nije svidjelo, no čini se kako je na kraju prihvatio šalu.

"Ja sam inače smirena osoba, no Faryal me je opako uhvatila ovog puta. Pogledajte cijelu snimku na njenom Youtube kanalu", napisao je Amir na svom Instagram profilu uz kratku podjelu snimke.

32-godišnji Khan 2009. godine osvojio je svjetsku WBA titulu poluvelter kategorije, da bi dvije godine kasnije dodao i onu prema IBF-u. Nedugo nakon toga titule je izgubio i sve od tad pokušava se vratiti u svjetski vrh. 2016. godine došao je na korak do velter titule, no bolji od njega bio je Canelo Alvarez, dok ga je ove godine u istoj namjeri zaustavio Terence Crawford. U profesionalnoj karijeri ukupno je upisao 34 pobjeda i pet poraza. Snimku smo ispod teksta naravno podijelili i mi.

Linker
10. svibanj 2024 02:55