K1 i Boks

(VIDEO) Paul i Perry imaju različito viđenje sparinga: ‘Cijenio sam te, ali ti si razmaženo derište‘

Jake Paul i Mike Perry
 Instagram
Mali rat na društvenim mrežama događa se između Jakea Paula i Mikea Perryja

Vrlo zanimljiva rasprava nastala je nakon što je Dustin Poirier predložio Mikea Perry kao idućeg protivnika Jakea Paula. Naime, Paul je nakon toga otkrio kako su on i Perry sparirali tijekom priprema za svoje sad već održane borbe. Kao prilog dodao je snimku na kojoj mu Perry govori kako mu je razbio dupe, dodavši da je UFC-ov velteraš bio lak posao.

Na kontru na Dustinov prijedlog, Paul je predložio meč upravo protiv njega.

Sad se javio i sam Perry, koji ima malo drugačije viđenje sparinga koji su odradili. On smatra kako je Paul odlučio iskoristiti izjavu kojom mu je on namjeravao pokazati respekt.

"Tražio sam Jakea Paula i njegov tim da bi pomognu biti sjajan. Sparirali smo šest rundi, a posljednje dvije bile su moje najbolje. Nekoliko puta me pogodio, ali onda sam se uspio prilagoditi. Na sparing sam došao samo ja, s djevojkom i bebom", napisao je Perry na Twitteru, no nedugo nakon toga je na Instagramu objavio kratku snimku sa sparinga, uz puno dulji tekst:

"Ovo je jedini snimak koji posjedujem. Jake Paul, postavi ti koji. Primio sam tvoje najbolje udarce, a onda sam prošetao kroz tebe. Svi znamo da mene nije teško pogoditi, no na to ću se sad fokusirati. Znao si da nećeš imati nikakve opasnosti boksati protiv hrvača.

Dao si mi priliku da te udarim u lice, to sam i napravio. Respektirao sam se, no ti si to iskoristio, što je zapravo moja greška. Došao sam s djevojkom i bebom, tako da ne radim dramu. Došao sam i borio sam se. Nakon sparinga sam postao tvoj fan, pokazao si srce, već sad si zvijezda i imaš dobar tim iza sebe. No, ti si razmaženo derište, a ja sam bogat u životu. Siromah si koji oko sebe ima par ljudi koji ti na sve potvrdno odgovaraju, a ti ih plaćaš za to. To kod mene ne prolazi i sav novac svijeta neće te učiniti bogatim poput mene."

Odgovorio je još Perry onima koji smatraju da treba organizirati meč u kojem bi prebio Paula. No, on priznaje da ne vidi pobjedu protiv njega kao nešto do čega bi lako došao.

"Ljudi, vi ste nerealni. Trebao bih ga lako pobijediti? Taj momak zna boksati. Ima odličan tim oko sebe i nekoliko puta me odlično pogodio u lice prije nego sam krenuo prema njemu. Govorim o njemu jer ste vi pokrenuli tu temu. Kako zapravo možete živjeti sa sobom?", napisao je "Platinum", kojem bi sad ipak cilj trebao biti vratiti se normalnom MMA treningu, a nakon toga i pobjedama. Otkrio je kako svojom karijerom namjerava zarađivati za obitelj. Izvedbama kao u posljednjoj borbi to neće još dugo biti moguće.

Linker
30. lipanj 2024 04:07