K1 i Boks

(VIDEO) Iz drugog kuta: Pogledajte kako je izgledao poraz Alena Babića iz samog kuta ringa

Alen Babić vs. Johnny Fisher

 Instagram (matchroom Boxing)
Babić se povodom ovog poraza još nije oglasio

Jako, jako loš nastup imao je protekle subote naš boksač, Alen Babić. Samo 36 sekundi trebalo je Johnnyju Fisheru da završi posao i dođe do pobjede prekidom. Opravdao je Fisher tako ulogu velikog favorita, no očekivao se veći otpor od strane našeg boksača te večeri.

Brojne reakcije izazvao je ovakav poraz ‘‘Savagea‘‘. Dobar dio javnosti dosta je grubo reagirao na njegovu izvedbu, koja je objektivno bila užasna, međutim, udarati čovjeka koji je na podu jednostavno nije potrebno.

Fisher je boksač kojemu predviđaju blistavu karijeru i velike stvari, a ako uzmemo u obzir da ima tek 25 godina, velike stvari vjerojatno i jesu pred njim. Kako god, malo tko je očekivao da će Babić pasti ovako brzo. Ruku na srce, dosta čudno je Alen ušao u taj meč. Ruke nije držao ni blizu brade, tako da je bio i više nego otvoren za ‘‘bombe‘‘ koje su ubrzo poletjele od strane Fishera.

Što je sljedeće za Babića, u ovom trenutku je teško reći. Ovakav poraz definitivno ga je debelo unazadio i zatvorio vrata za neke veće stvari, barem za sad. Povodom poraza se još nije oglasio, a Matchroom je na svom Instagram profilu objavio snimku borbe iz drugog kuta. Nokaut je snimljen iz kuta ringa, što je svakako uvijek zanimljivo vidjeti te osjetiti kako to izgleda iz neposredne brzine.

Video možete pogledati ispod:

Linker
20. rujan 2024 10:35