K1 i Boks

Tyson Fury poručio Chisori: ‘Nazivaš se ‘War‘ ali se trebaš zvati kokoš, bježiš od trilogije‘

Chisora i Fury

 Screenshot (youtube, Ifl Tv)
Chisorin tim je već kontaktirao Furyjev

Boksački prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury zatražio je od Dereka Chisore da potpiše ugovor i da odrade njihov treći međusobni meč. Kako prenose portali, Chisorin menadžment je već ranije kontaktirao Furyjev i ponudio im trilogiju koja bi se prema njima trebala održati još prije kraja ove godine.

Tysona smo posljednji put u akciji gledali u četvrtom mjesecu kada je nokautirao Dilliana Whytea. Bio je Dillian tada obavezni izazivač, a Fury je borbu riješio unutar pet rundi. S druge strane, Chisora je prošloga mjeseca osvetio poraz od Kubrata Puleva kojeg mu je ovaj nanio prije šest godina.

Inače, Fury je Chisori nanio prvi poraz u karijeri još 2011. godine kada ga je u potpunosti nadboksao nakon dvanaest rundi. Tri godine kasnije je došlo i do revanša gdje je opet uspješniji bio Fury koji ga je nokautirao i još uvjerljivije pobijedio nego prvog puta.

Fury se sinoć oglasio i poručio Chisori: ‘‘Ovo ide ser**oru Chisori; bježiš Derek, bježiš od trilogije. Nazivaš sebe ‘War‘ ali bi se trebao zvati kokoš jer bježiš od trilogije i najveće plaće u svojoj karijeri, potpiši taj j**ni ugovor.‘‘

Frank Warren, član Furyjevog tima, neki dan je rekao kako Tysona ponovno ‘‘svrbe šake‘‘ i da se ponovno želi boriti. Rekao je da je on po prirodi borac i da ne može bez toga, iako se ‘‘umirovio‘‘ nakon pobjede nad Whyteom.

Linker
25. travanj 2024 08:08