K1 i Boks

Tito Ortiz poručuje Jakeu Paulu: ‘Čeka te bolno prizemljenje ako misliš da će godine napraviti razliku‘

Anderson Silva i Tito Ortiz

 Eric Espada/Getty images/Profimedia
Bivši UFC-ov prvak dobro je upoznao boksačke vještine Andersona Silve

Bez ikakve sumnje, Jakea Paula 29. listopada (10. mjesec) čeka najteži ispit u dosadašnjoj boksačkoj karijeri. YouTuber koji iza sebe ima pet boksačkih nastupa i jednako toliko pobjeda, ukrstit će rukave s Andersonom Silvom, jednim od najvećih MMA boraca u povijesti.

Za razliku od Tyrona Woodleyja i Bena Askrena koje je Paul nokautirao u prijašnjim boksačkim nastupima, ‘‘Spider‘‘ nije borac kojemu je hrvanje podloga, a Paul neće imati niti osjetnu prednost kad su fizikalije u pitanju. Silva iza sebe ima i četiri profesionalna boksačka meča (3-1), a prošle godine porazio je i Julia Cesara Chaveza Jr.-a, nekadašnjeg svjetskog prvaka srednje kategorije.

U devetom mjesecu prošle godine Silva je boksao i protiv Tita Ortiza, bivšeg UFC-ovog prvaka. 82 sekunde bile su mu dovoljne da nokautira Ortiza, a upravo Tito je odlučio prokomentirati nadolazeći meč između Silve i Paula.

‘‘Mislim da Jake Paul neće izdržati više od tri runde. Vjerujem da će biti sjajna borba jer znam da Jake Paul ulaže puno napora u ovom. Ali Jake Paul misli da će činjenica da je Silvi 47 godina napraviti razliku? Čeka ga bolno prizemljenje. Jedna stvar o Andersonu, on ovaj sport shvaća ozbiljno.‘‘, rekao je Tito gostujući u ‘‘Chattin Pony Podcastu‘‘ koji vodi Paddy Pimblett.

Ortiz je prošle godine bio uvjeren da može parirati Silvi u boksačkom meču i Anderson mu je brzo pokazao kako stoje stvari. Preostaje nam vidjeti čeka li i Jakea Paula isti takav rasplet ili će YouTuber ponovno šokirati svijet.

Linker
22. travanj 2024 07:13