K1 i Boks

Tijekom KSI-jeve borbe pored ringa izbila masovna tuča, upleten je i brat slavnog boksača

A fight breaks out in the crowd with boxer Tommy Fury involved at the OVO Arena Wembley, London.

 ZAC GOODWIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Zac Goodwin/pa Images/profimedia
‘On je još samo jedna propalica koja očajnički želi zaraditi novac‘

Tommy Fury i Idris Virgo bili su uključeni u divlju tučnjavu uz ring tijekom KSI-jeve borbe protiv Joea Fourniera u Wembley Areni. Fury je bio prisutan u subotu navečer sa KSI-jem na njegovom nišanu za svoju sljedeću borbu nakon što je porazio starog rivala Jakea Paula još u veljači (drugi mjesec).

Ipak, nedugo nakon što je stigao na svoje mjesto, sukobio se s bivšom zvijezdom Love Islanda i profesionalnim borcem Virgom. Osiguranje je bilo prisiljeno razdvojiti njih dvoje tijekom njihovog sukoba kojeg je snimao bivši IBF prvak u kruzer kategoriji Mairis Briedis.

Objašnjavajući incident kasnije tijekom večeri, Fury je rekao: "On je samo još jedna propalica koja očajnički želi zaraditi neki novac, to je sve."

Virgo, KSI-jev timski kolega koji trenira u London Shootfighters Gymu, borio se 13 puta kao profesionalac te ima 12 pobjeda i jedan neriješen ishod, ali nije bio u ringu od prosinca (12. mjesec) 2021. godine.

Fury, polubrat svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Tysona, ima omjer 9-0 kao profesionalac nakon pobjede odlukom sudaca u veljači nad Paulom, a sada mu je KSI na radaru.

Njih su se dvojica suočili licem u lice nakon pobjede YouTubera nad Fournierom.

‘"Želim ovo. Želim učiniti ono što Jake Paul nije mogao: nokautirati te. To je činjenica", rekao je KSI, a Fury je odgovorio:

"To se nikada neće dogoditi. Sve što mogu reći je, zapišite me. Lak novac, spavat ćeš unutar četiri runde."

Linker
29. svibanj 2024 05:45