K1 i Boks

Terence Crawford o meču protiv Spencea: ‘Meč se sam prodaje, ne trebamo raditi ludosti‘

Terence Crawford 

 Ed Zurga/Getty images/Profimedia
Kao što je i sam Crawford rekao, imamo dva neporažena prvaka i sve titule na liniji, a još su k tome obojica u svom ‘‘primeu‘‘. Uistinu nam ništa više ne treba

Jedan od najvećih mogućih boksačkih mečeva današnjice je pred nama, a radi se dakako o borbi između Terencea Crawforda i Errola Spencea. Njih dvojica će predvoditi priredbu koja će se u Las Vegasu održati 20. srpnja (sedmi mjesec), a fanovi su se obradovali kada je postalo i službeno da je borba konačno dogovorena.

Crawford inače drži WBO pojas u velter kategoriji, dok Spence posjeduje WBC, IBF i WBA titule. Sama činjenica da su svi ti pojasevi na liniji je prema Crawfordu dovoljno da se ovaj meč sam proda i da oni ne moraju raditi ništa:

‘‘Mislim da se ova borba sama prodaje. Mislim da ni ja ni Errol ne moramo raditi gluposti koje su van našeg karaktera samo da prodamo borbu. Kada samo pogledate borbu, imate dva neporažena, top pet ‘P4P‘ borca u svom ‘primeu‘, koji dolaze licem u lice za titulu neosporenog prvaka u velter kategoriji. Što više trebate?‘‘, zapitao se Crawford u razgovoru za MMA Junkie.

‘‘Ja ne trebam izaći tamo i raditi lude gluposti. Ne treba ni on činiti to isto, ne treba se ponašati kao luđak da proda borbu. Borba će se prodati sama jer svi znaju na što točno dolaze‘‘, dodao je.

Bit će ovo uistinu veliki spektakl i meč koji smo toliko dugo priželjkivali. Kao što je i sam Crawford rekao, imamo dva neporažena prvaka i sve titule na liniji, a još su k tome obojica u svom ‘‘primeu‘‘. Uistinu nam ništa više ne treba, tako da jedva čekamo 20.7. i ovu fenomenalnu borbu.

Linker
28. travanj 2024 22:43