K1 i Boks

‘Razočaran sam jer se ne mogu boriti s Joshuom. Je li boks uopće sport ili čisti biznis?‘

Anthony Joshua 

 SIMON DAEL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Simon Dael/shutterstock Editorial/profimedia
Kao jednog od krivaca za ovakav rasplet navodi Eddieja Hearna

Vijest o meču Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua odjeknula je borilačkim svijetom. Iako su mnogi oduševljeni ovim uparivanjem, ima i onih koji su nesretni ovim raspletom.

Jedan od njih je i ponajbolji teškaš svijeta Zhilei Zhang, koji je izrazio svoje nezadovoljstvo u razgovoru za Boxing News.

"Razočaran sam jer se ne mogu boriti s Joshuom. Naravno, svatko ima osobne razloge zašto nešto radi, ali jasno je da je odabrao Ngannoua jer ga vidi kao ‘kravu muzaru‘. Je li boks uopće sport ili čisti biznis? To je pitanje koje se mora postaviti", kazao je, a zatim opleo po Eddieju Hearnu, za kojeg misli da je odgovoran.

"Iako je rečeno da sam ja jedan od onih koji bi mogli dijeliti ring s Joshuom, znao sam da mu Hearn to neće dopustiti jer je svjestan što bih mu napravio. On je glavni krivac za sve, izbjegava sve što bi moglo nauditi njegovom borcu. Sve ja to razumijem", nastavio je "Big Bang".

Bivši protivnik našeg Filipa Hrgovića više je puta rekao da "AJ-u" planira završiti karijeru. Nažalost po njega, nikako da dobije tu borbu, tako da ćemo morati pričekati i vidjeti hoće li ikad dobiti priliku da to uistinu i napravi.

Linker
29. svibanj 2024 03:30