K1 i Boks

Mike Tyson poziva na bojkot serije o njegovom životu: ‘Ukrali su moju priču, a nisu mi platili‘

Mike Tyson

 Phillip Faraone/Getty images/Profimedia
Legendarni ‘‘Iron‘‘ Mike silno je ljutit na streaming servis Hulu

Jedan od najpopularnijih i najživopisnijih boksača u povijesti tog sporta svakako je Mike Tyson. Uzmemo li u obzir koliko je boks sport bogate povijesti i fantastičnih prvaka kroz povijest, onda je jasno kako se ne radi o maloj stvari.

Prepoznao je to i američki streaming servis koji je odlučio snimiti mini-seriju baziranu na životnoj priči Mikea Tysona. 25. kolovoza (osmi mjesec) započet će s emitiranjem, a Trevante Rhodes glumit će Mikea Tysona.

Iako su poznate osobe uglavnom počašćene kad im netko ovako odluči odati počast, to ovaj put nije slučaj i Tyson je javno kritizirao Hulu zbog mini-serije koju će uskoro početi emitirati.

‘‘Nemojte da vas Hulu zavara. Ja ne podržavam njihovu priču o mom životu. Nismo u 1822. godini, nego u 2022. godini. Ukrali su moju životnu priču, a nisu mi platili. Za čelne ljude Hulua, ja sam samo ‘nigger‘ (‘crnčuga‘) na kojoj mogu zaraditi. Hulu je očajnički pokušao isplatiti mog brata Danu White, nudeći mu milijun, a pritom meni ne nudeći niti dolara da promoviram priču njihovog robovlasnika koji je preuzeo priču o mom životu. On (White) je odbio njihovu ponudu jer cijeni prijateljstvo sa mnom i tretira ljude dostojanstveno. Nikada neću zaboraviti što je učinio za mene, kao što nikada neću zaboraviti što je Hulu ukrao od mene. Hulu je ukrao moju priču. Oni su Golijat, a ja sam David. Glave će padati zbog ovog. Hulu je streaming verzija robovlasništva. Ukrali su moju priču i nisu mi platili. Huluov model krađe životnih prava poznatih osoba je nevjerojatno pohlepan. Netko bi trebao biti optušten tamo, jer oni su lagali mojim prijateljima govoreći da ja podržavam njihovu neautoriziranu priču o mom životu.‘‘, poručio je Tyson putem svojih društvenih mreža.

Velika je vjerojatnost da će mnogi Tysonovi fanovi zapravo bojkotirati ovu mini-seriju i sve miriše na promašaj Hulua, što su uostalom i zaslužili ako Tyson govori istinu.

Linker
19. travanj 2024 01:40