K1 i Boks

McGregor natuknuo revanš protiv Mayweathera? Objavio fotografiju iz meča i rekao da pristaje

Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor 

 JAMES ATOA/UPI/Profimedia
Šuška se da su u pitanju ogromne svote novca

Oporavljajući se od ozljede noge koju je zadobio u posljednjem meču protiv Dustina Poiriera, irska zvijezda Conor McGregor ponovno golica maštu fanova. Naime, jučer je objavom na Instagram profilu nagovijestio da ćemo možda gledati boksački revanš protiv Floyda Mayweathera.

Podsjećamo, Conora smo u akciji zadnji put gledali na ljeto prošle godine, i to na UFC 264 priredbi. U toj borbi je izgubio od Dustina Poirirera, a pritom je i slomio nogu tako da je bilo jasno kako će se Irac oporavljati jedan duži vremenski period.

Iako je govorio kako se uskoro vraća u UFC, pa nije bilo jasno u koju kategoriju jer je spominjao i velter, Conor je na Instagram profilu jučer objavio fotografiju iz meča protiv Mayweathera te samo kratko u opis napisao: ''Prihvaćam.''

McGregor i Mayweather su se borili još 2017 u borbi koja je oglašavana kao ''Najveća borba u povijesti borilačkog sporta'', a u njoj je Conor pružio dobar meč Mayweatheru. Izgubio je tehničkim nokautom u desetoj rundi, no s obzirom na Mayweatherov rezime, nema se čega sramiti.

Hoće li doći do ovog revanša, još uvijek se ne zna. Međutim Mayweather je i sam nedavno rekao kako bi se vrlo rado borio protiv McGregora jer je to za njega ''laka lova''.

Linker
12. travanj 2024 14:27