K1 i Boks

Legendarni trener favorizira Tysona: ‘Ima jako teške udarce, Paul će početi paničariti‘

Mike Tyson

 STEFAN HOYER/-/PROFIMEDIA Stefan Hoyer/-/profimedia
Smatra da Paul gradi respektabilnu karijeru, ali ima težak zadatak pred sobom

Mike Tyson i Jake Paul će odmjeriti snage 20. srpnja na AT&T Stadiumu u Arlingtonu u boksačkom meču. Dok s nestrpljenjem čekamo povratak jedne od najvećih boksačkih legendi, borilačka javnost iznosi svoja mišljenja o ovom nesvakidašnjem meču.

Rafael Cordeiro 50-godišnji je brazilski trener koji se može pohvaliti da je trenirao cijeli niz legendarnih boraca kao što su Anderson Silva, Wanderlei Silva, Fabricio Werdum, Cris Cyborg, Lyoto Machida, Rafael Dos Anjos i mnogi drugi. Cordeiro se proslavio kao trener tajlandskog boksa na svjetskoj MMA sceni, a zatim je otvorio Kings MMA dvoranu u Kaliforniji.

"Ova borba neće biti masakr, ovo će biti tehnički meč. Tyson ima jako teške udarce i bit će nemoguće da Paul ne osjeti tu silinu. Nakon što Paul osjeti Mikeove ruke, vidjet ćemo kako će reagirati, a onda ćemo imati jasniju ideju u kojem smjeru će borba ići. Bit će vrlo zanimljivo", izjavio je u intervjuu za MMA Fighting.

Jake Paul ima profesionalni omjer od devet pobjeda i jednog poraza sa šest nokauta, a Tyson će navršiti čak 58 godina do njihovog meča. Usprkos tome, brazilski trener je uvjeren da će se mlađi borac uspaničiti:

"Panika! Počet će paničariti!", nasmijao se Cordeiro i dodao kako Paul gradi respektabilnu karijeru i bori se s kvalitetnim borcima i velikim prvacima, ali s druge strane je Tyson te neće imati lak zadatak.

Linker
23. travanj 2024 07:51