K1 i Boks

Legendarni boksački promotor spreman organizirati meč između Ngannoua i Furyja: ‘Učinit ćemo to sa ili bez UFC-a‘

Bob Arum i Dana White

 Screenshot (youtube, Espn, Espn Mma)
Teško će do toga doći bez UFC-ove dozvole

Legendarni boksački promotor i odvjetnik, Bob Arum, izjavio je da je spreman organizirati borbu između Francisa Ngannoua i Tysona Furyja sa ili bez pomoći UFC-a i njihovog šefa, Dane Whitea.

U navedenom intervjuu za Fanatics View na red je došlo i pitanje trenutnog statusa prvaka Francisa Ngannoua u UFC-u, te o njegovim željama da se okuša i u boksačkom ringu i to protiv Tysona Furyja.

''Mislim da se Francis još uvijek oporavlja od ozljede, ali ja bih svakako volio organizirati tu borbu ovisno o ugovoru s UFC-om. Napravit ćemo to sa ili bez pomoći UFC-a i to će biti veliki, veliki događaj'', rekao je Arum.

Francis Ngannou je trenutno prvak u UFC-ovoj teškoj kategoriji. Nakon posljednje obrane naslova protiv bivšeg timskog kolege Ciryla Ganea, Ngannou ima ugovor s promocijom do kraja godine. S obzirom da je prvak i da ima takav ugovor, trenutno je vezan za UFC sigurno do kraja ove godine.

Iako su prisutne razmirice između Ngannoua i UFC-a, svejedno je vezan ugovorom te bi do borbe protiv Furyja teško došlo bez dopuštenja UFC-a, bez obzira na Arumove tvrdnje. Možemo jedino čekati i vidjeti što će se događati s Francisovim ugovorom, a nadamo se da će Francis i njegov tim ipak uspjeti doći do najboljeg rješenja.

Linker
03. svibanj 2024 04:31