K1 i Boks

Joshua otkrio kad će u mirovinu: ‘Često se donose glupe odluke kad pričamo o novcu. Bit će kraj čim...‘

Anthony Joshua

 SCREENSHOT/YOUTUBE (BOXNATION)
Otkrio je i što ga motivira ovih dana nakon što je imao lošiji niz u karijeri

Ovog vikenda napokon ćemo dočekati povratak Anthonyja Joshue. Britanac će predvoditi "Knockout Chaos" priredbu u Rijadu protiv Francisa Ngannoua u petak te će mu to biti četvrta borba unutar 11 mjeseci.

Već dugo vremena nije bio ovoliko aktivan, a pamtimo da je prošle godine odradio čak tri meča (Jermaine Franklin, Robert Helenius i Otto Wallin), no sada su neki počeli provlačiti pitanje kada će okačiti rukavice o klin.

U razgovoru za BoxNation otkrio je kada planira otići u mirovinu, a otkrio je i što ga motivira ovih dana nakon što je imao lošiji niz u karijeri:

"Čim me više neće biti briga... Često se donose glupe odluke kad pričamo o novcu. U ovom vam novac ne smije biti pokretačka snaga, morate željeti biti najbolji na svijetu, to je ono što mene motivira. Bit će kraj čim ne bude tako, čim me neće biti briga i kad ću misliti da se ne mogu poboljšati".

Bivši prvak svijeta u kraljevskoj kategoriji mogao bi napasti naslov svjetskog prvaka ako prođe kroz gorostasnog Kamerunca. Naime, kao što smo već pisali, glavni čovjek saudijskog boksa, Njegova Ekselencija Turki Alalshikh želi da pobjednik ove borbe bude izazivač apsolutnom prvaku kojeg bismo trebali dobiti 18. svibnja kada će u ring Tyson Fury i Oleksandr Usyk.

Linker
26. travanj 2024 06:49