K1 i Boks

‘Hrgović je implodirao, nisam siguran koliko je njegova kondicijska priprema bila dobra‘

Eddie Hearn

 Screenshot/YouTube (Pro Boxing Fans)
Eddie Hearn ukazao je na problem ‘El Animalove‘ fizičke pripremljenosti i pohvalio Daniela Duboisa

U najvažnijem meču dosadašnje profesionalne karijere, Filip Hrgović je, na rijadskoj "Queensberry vs. Matchroom: 5v5" priredbi, izgubio od Daniela Duboisa tehničkim nokautom u osmoj rundi. "El Animal" je tako propustio priliku osvojiti IBF-ovu titulu privremenog svjetskog prvaka, odnosno ostao je bez pozicije obveznog izazivača i ispao iz kombinacija za napad na "prave pojaseve". Okršaj hrvatskog i britanskog teškaša, odnosno ishod isto, komentirao je, među ostalim, i Eddie Hearn.

"Stvarno sam vjerovao da će Hrgović pobijediti Duboisa, ali Daniel je bio odličan. Mogao bi se s Anthonyjem Joshuom boriti na Wembleyju za titulu, borba dvojice Britanaca na Wembleyju, to je moguća opcija", rekao je čelni čovjek Matchrooma u izjavi za Pro Boxing Fans pa se zaključno osvrnuo na izvedbu teškaša iz Sesveta:

"Hrgović je pomalo implodirao, nisam siguran koliko je njegova kondicijska priprema bila dobra. Daniel je trenirao i ‘grindao‘, prošao je kroz puno udaraca, naraslo mu je samopouzdanje i bio je fantastičan".

Linker
24. lipanj 2024 18:02