K1 i Boks

Hearn smatra da je Floyd i Conor kompetitivniji meč nego Fury i Ngannou: ‘Govorimo o MMA-u protiv boksa‘

Tyson Fury i Francis Ngannou

 Screenshot (youtube, Top Rank Boxing)
Iako sa sportske strane vjerojatno nema puno onih koji su uzbuđeni zbog ovog meča, gledanost će vjerojatno biti vrlo velika jer se radi o velikim imenima u borilačkom sportu

Malo je onih koji su oduševljeni dogovorom borbe između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua. Lijepo je vidjeti da je Ngannou ostvario svoju želju, no s druge strane je tužno što nećemo gledati meč za apsolutnog prvaka između Furyja i Usyka, nego ovaj, vjerojatno nekompetitivan meč.

S tim se slaže i poznati promotor, Eddie Hearn. Hearn smatra kako je to jedan bezvezan meč koji uopće neće biti kompetitivan, a jučer je rekao kako smatra da je onaj između McGregora i Mayweathera bio kompetitivniji nego ovaj između Ngannoua i Furyja.

‘‘Kada zapravo vidite tu borbu, ubrzo ćete vidjeti i ono što smo vidjeli u borbi između McGregora i Mayweathera; oni jednostavno ne mogu pobijediti. A i ta borba je kompetitivnija nego što će biti ova između Furyja i Ngannoua. Da, postoji ta mogućnost da netko nekoga nokautira jednim udarcem, ali mi govorimo o boksu protiv MMA-a. Apsolutno irelevantno‘‘, rekao je Hearn u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ngannou je 100 posto učinio pravu stvar. Mogao je uzeti manju borbu ali tu bi bilo i manje novca, a i ljudi govore da je ovo mismeč. Sada su sve oči na njima, pitaju se može li Ngannou uistinu tako jako udarati i u boksu. Želim mu svu sreću, on je odličan tip, zaradit će puno i sve najbolje mu želim‘‘, dodao je.

Iako sa sportske strane vjerojatno nema puno onih koji su uzbuđeni zbog ovog meča, gledanost će vjerojatno biti vrlo velika jer se radi o velikim imenima u borilačkom sportu. Hoće li Ngannou uspjeti šokirati svijet, saznat ćemo uskoro.

Linker
11. svibanj 2024 03:43