K1 i Boks

Floyd Mayweather unovčio je pobjedu Bivola nad Canelom dobitnim listićem u kladionici

Floyd Mayweather

 USA TODAY Sports/ddp USA/Profimedia
Jedan od najvećih boksača u povijesti, iskoristio je velik koeficijent na pobjedu ruskog boksača

Veliko iznenađenje sinoć je u Las Vegasu priredio Dmitry Bivol. Iako je ruski boksač bio onaj koji brani pojas, Canelo Alvarez u ulozi izazivača bio je veliki favorit prema mišljenju ''bookmakera''.

Koeficijent na pobjedu Bivola u prosjeku se kretao od 4.00 do 5.25, ali Rus je jednoglasnom odlukom došao do 20. pobjede u jednako toliko profesionalnih nastupa. Ozbiljnu prednost imao je Bivol u fizičkoj veličini, jer ipak se radilo o prvaku poluteške kategorije, dok Canelo pretežno nastupa u težinskim kategorijama koje su ispod poluteške.

Mnogi su vidjeli dobru priliku za zaradu uplatom na Bivola, iako je Canelo na gotovo svakoj relevantnoj ljestvici prvoplasirani boksač svijeta. Jedan od onih koji su unovčili pobjedu Bivola, jeste i Floyd Mayweather.

''Money'' se na svom Instagram profilu pohvalio profitom od 42500 američkih dolara, a uplatio je 10 tisuća dolara.

''Laka zarada'', napisao je Mayweather u sklopu svoje objave.

Floyd dobro poznaje mogućnosti Canela Alvareza jer s njim je dijelio ring 2013. godine. Pobijedio je Mayweather tada Canela, a Meksikancu je taj poraz bio jedini u profesionalnoj karijeri, sve do sinoć. Bivol se sada priključio Mayweatheru, a Canelo je ostao na 57 pobjeda nakon 61. profesionalnog boksačkog nastupa.

Canelo ima mogućnost aktivirati klauzulu koja mu omogućuje instantni revanš, no vidjet ćemo hoće li se odlučiti na taj potez. Ukoliko bude revanša, koeficijenti od strane kladionica, zasigurno će drastično drukčije izgledati.

Linker
28. travanj 2024 13:50