K1 i Boks

Filip Hrgović će biti jedan od zamjenskih protivnika za Furyja! Čeka se da Joshua donese odluku

Hrgović i Fury

 Screenshot (youtube, Ifl Tv, Dazn Boxing)
Fury se želi boriti u dvanaestom mjesecu, a protivnik će biti jedan od navedene četvorice

Vrlo vjerojatno vam je poznato kako je Tyson Fury ovih dana stvorio pravu dramu u teškoj kategoriji ucijenivši Anthonyja Joshuu da potpiše ugovor za borbu do roka kojeg mu je ovaj dao, no dojam je da Joshua i Hearn nisu ozbiljno shvatili ‘Gypsy Kinga‘ koji je sve to radio snimajući se i objavljivajući ta videa na društvenim mrežama.

Iz toga svega je jedna stvar sigurna: Fury se želi boriti 3.12., a ako Joshua na to ne pristane, postoje još tri opcije. John Fury, Tysonov otac rekao je kako trenutno postoje tri teškaša koji su trenutno ‘‘u pričuvi‘‘ za taj 3.12., a to su: Andy Ruiz Jr., Luis Ortiz te naš Filip Hrgović.

Fury se inače nije borio od četvrtog mjeseca ove godine kada je nokautirao Dilliana Whytea u šestoj rundi borbe. Nakon toga se nekoliko puta umirovio i vraćao iz mirovine, prozivao Usyka, Joshuu, Joycea i Charra, a ukoliko je vjerovati njegovom ocu, 3.12. je datum kada ćemo ‘‘Gypsy Kinga‘‘ gledati protiv nekog od te četiri opcije.

Ono što je zanimljivo jest činjenica da se Filip Hrgović trenutno nalazi u Londonu, a danas je na svom Instagram profilu objavio fotografiju i napisao: ‘‘Hrvati su se uvijek dobro nosili sa Britancima. Jedva čekam da nastavim tu tradiciju.‘‘

Filip je u trenutno posljednjem meču pobijedio Zhileia Zhanga sudačkom odlukom, ali po mnogima nije opravdao status ‘‘teškaša kojeg svi izbjegavaju‘‘. Čak je sam Fury neki dan rekao kako ga Hrgović nije oduševio, a Joyce jest. Bez obzira na to, Furyjev otac je Joycea izostavio sa liste potencijalnih zamjena za Joshuu.

Linker
17. travanj 2024 23:04