K1 i Boks

Bivši Bellatorov prvak prozvao Floyda Mayweathera, želi boksački meč s njim u KSI-ovoj promociji: ‘Želim njega, on je ‘GOAT‘!‘

Floyd Mayweather 

 STEVE MARCUS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Steve Marcus/getty Images/profimedia
‘Money‘ se već povezivao s McGregorom i Pacquiaom, no ne zna se s kim će se boriti

Bivši prvak Bellatora AJ McKee prozvao je Floyda Mayweathera za borbu u KSI-ovoj promociji Misfits Boxing. Boksačka legenda Mayweather povukao se iz profesionalnog boksa 2017. godine nakon što je pobijedio zvijezdu UFC-a Conora McGregora i došao do profesionalnih pobjeda. Međutim, od tada se borio u ekshibicijskim borbama s čitavim nizom YouTube zvijezda, uključujući Dejia i Logana Paula.

‘Money‘ se povezivao s Mannyjom Pacquiaom i Conorom McGregorom, a bivši kralj Bellatora, McKee, vjeruje da bi savršeno odgovarao etiketi The Nightmare, budući da je već ciljao na budućnost u boksačkom ringu.

"Možda ću ući u ring i malo se natezati s ovim velikim momcima. Floyd, čovječe! Želim Floyda. Da, to je "GOAT."

"To je zato što je on GOAT, ja sam GOAT. Podijeliti taj trenutak, jedan GOAT s drugim, nitko nije takav, znaš? Mješovite borilačke vještine, nema puno ljudi s kojima možeš podijeliti taj sjajan trenutak", rekao je samouvjereni McKee.

Mayweather bi već trebao imati novi okršaj u ringu protiv Johna Gottija III u SAD-u te će se vjerojatno boriti još nekoliko puta prije kraja godine. Nagovijestio je da će ovo biti dio globalne turneje kojom će se nastaviti njegov plan, prema kojem bi mogao imati borbe u više zemalja.

"Ovako izgleda moja 2023. do sada. 5 ekshibicija u 5 zemalja u 9 mjeseci i ako se nijedna od tih ekshibicija ne dogodi, svejedno sam plaćen, moj novac je zajamčen", izjavio je.

Linker
09. svibanj 2024 04:45