Screenshot
'TO SE NE VIDI ČESTO'

VIDEO: UFC ZVIJEZDA NAHVALILA BOSANSKOHERCEGOVAČKOG TALENTA KOJI SE SPREMA POKORITI SVIJET 'On je nešto posebno, bit će veći i bolji od McGregora!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2017. 21:07

Velikom pobjedom sinoć u Katowicama Roberto Soldić postao je novi velter prvak prestižne KSW promocije i potvrdio kako je jedan od najvećih mladih MMA talenata u Europi, prenosi Fight Site.

Vitežanin je titulu osigurao uvjerljivom pobjedom nad bivšim prvakom Borysom Mankowskim u glavnoj borbi KSW 41 priredbe. U svom kutu Soldić je imao podršku UFC-ove zvijezde, Hectora Lombarda, koji je doputovao iz SAD-a kako bi bodrio svog prijatelja.

Nakon borbe dvojac je odradio zajednički intervju za poljske medije u kojem je bivši kubanski olimpijac nahvalio mladog bosanskohercegovačkog talenta te mu predviđa neviđeni uspjeh u svijetu slobodne borbe.

“On je jako poseban”, rekao Lombard. “Borac je po prirodi i to ne vidite često. Rekao sam mu,’Dobio si ovu priliku zato što si poseban. Rođen si za velike stvari. ‘Velikim ljudima dolaze ovakve sjajne prilike i onda ih morate iskoristiti. On je danas to i napravio. Dobio je ovu nevjerojatnu priliku, ogromnu priliku.Iskoristio ju je, obavio posao i pobijedio. Moje mišljenje je da će biti veći i bolji od Conora McGregora… Ako bilo koja druga velika promocija želi ovog klinca morat će platiti veliku lovu.”

Lombard je također potvrdio da će mu Roberto pomagati u pripremama za njegovu sljedeću borbu protiv C.B. Dolloweaja na UFC-u 222 u ožujku.

Linker
22. rujan 2024 22:22