Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
OGLASIO SE PUTEM FACEBOOKA

TEŽAK ISPIT ZA CRO COPA 'Umjesto kukavice Silve na možda i najopasnijeg suparnika na turniru. Vrhunski je borac protiv kojeg neće biti lako'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2016. 12:52

Mirko Filipović saznao je suparnika u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa i bit će to Muhammed Lawal, poznatiji pod nadimkom 'King Mo'.

O kakvom je suparniku riječ najbolje je opisao sam Cro Cop putem svog Facebooka.

"Umjesto kukavice Silve moj protivnik ce biti King Mo, možda i najopasniji protivnik na turniru. Prošlogodišnji pobjednik Rizinovog turnira, prvak Strikeforcea i trostruki prvak SAD-a u hrvanju nastupa kao poluteškaš i teškaš. Kao teškaš ima 9 borbi i 9 pobjeda. Vrhunski borac protiv kojeg neće biti lako. I nije lako odraditi pripreme bez da znaš tko je protivnik i šta možeš očekivati u borbi. Ali,šta je tu je. Uostalom,što je protivnik teži i pobjeda je slađa!", poručio je Filipović svojim fanovima.

U svakom slučaju Filipoviću neće biti lako. King Mo je bivši Strikeforceov prvak u lakoteškoj kategoriji koji je slavio u osam od zadnjih devet borbi, a jedini ga je u tom intervalu pobijedio Phil Davis pod okriljem Bellatora.

King Moova specijalnost su hrvanje i boks, a riječ je o 183 centimetra visokom borcu teškom nekih stotinjak kilograma. Pravi ispit za hrvatskog šampiona.

Linker
29. rujan 2024 21:28