Screenshot
IMPRESIVNI MLADI PRVAK

HRVAT IZ BIH ODUŠEVIO I STIGAO NA NASLOVNICE NAKON BRUTALNOG NOKAUTA 'U 2018. godini pripazite na njega! On je jedan od najvećih talenata uz Europi!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2018. 13:16

Do sada smo više puta pronalazili članke gdje se Roberta Soldića spominje među najvećim MMA talentima svijeta. No, kada ga najčitaniji, najnagrađivaniji te sigurno najkvalitetniji MMA portal na svijetu stavi na prvo mjesto najvećih europskih talenata, to vrijedi posebno prenijeti.

Riječ je naravno o MMA Fightingu, koji je prije koju godinu preuzeo primat od portala MMA Junkie te od tada samo raste te ima sve više vjernih čitatelja, koje zadržavaju kvalitetom sadržaja i pravilnim načinom obavještavanja. Ovog puta je dio tog sadržaja članak o deset europskih boraca na koje treba posebno pripaziti u ovoj godini, piše Fight Site.

Tamo su prvo naveli gore spomenutog Roberta Soldića, čiji nastupi u 2018. godini jednostavno nisu nikome mogli promaknuti. Evo što su rekli za mladog borca iz Viteza.

“Pet uzastopnih pobjeda u 2017. godini predstavile su 23-godišnjeg Roberta Soldića kao jednog od najvećih talenata u Europi. Hrvatski velteraš upisao je impresivnu “highlight” pobjede protiv UFC potencijala Lewa Longa na Cage Warriors 89 eventa, a nakon toga je detronizirao KSW prvaka Borysa Mankowskog, na KSW 41 eventu”, piše u opisu našeg sjajnog borca.

U tekstu se našao i spomenuti nokaut protiv Longa, kojim je zapravo i iskočio na veliku scenu, nakon što je impresionirao Dana Hardya, koji je već tada rekao da je pred Soldićem velika budućnost.

Linker
23. rujan 2024 02:14