Znanstveni simpozij

CEMS ponovno okuplja vrhunske međunarodne i domaće stručnjake estetske medicine

Hrvatsko društvo za estetsku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora (HDEM HLZ) po deseti će put održati međunarodno znanstveno stručni simpozij - 10. Croatian Esthetic Medicine Symposium (CEMS).

Jubilarni simpozij ponovno će sve zainteresirane okupiti u Hotelu Royal Design u Opatiji od 13. do 15. ožujka, dok će sva tri dana biti rezervirana za vrhunske predavače, zanimljiva predavanja, live demonstracije, ali i za hands on edukacije.

Na Kvarner zato ponovno stižu eminentni međunarodni i domaći stručnjaci koji će tokom tri dana trajanja Simpozija dijeliti svoja znanja, ali i vještine. CEMS je događaj gdje se uz široku i detaljnu teorijsku podlogu, liječnicima i doktorima dentalne medicine pruža mogućnost da iz prve ruke promatraju nove tehnike putem live demonstracija i workshopa, te potom naučene tehnike primjenjuju na svojim pacijentima na hands on edukacijama, koje se održavaju uz nadzor stručnjaka, u vrhunskim uvjetima edukacijskog centra HDEM-a - specijalnoj bolnici Thalassotherapia Opatija.

"Naši stručnjaci prenose svoja dugogodišnja znanja i vještine kako bi nekirurški estetski tretmani koji se pružaju pacijentima bili u potpunosti sigurni, zadovoljavajući i vrhunski" - govore osnivač i predsjednik Hrvatskog društva za estetsku medicinu dr. sc. Željko Rotim i počasni predsjednik HDEM-a, prim. dr. Siniša Glumičić, spec. maksilofacijalne kirurgije.

Svi zainteresirani stignu obaviti svoju prijavu putem web stranice www.hdel.hr i osigurati svoje mjesto na Simpoziju.

________________

Hrvatsko društvo za estetsku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora stručno je društvo koje godinama organizira Croatian Esthetic Medicine Symposium kako bi se pružila potrebna stručna i detaljna edukacija svim zainteresiranim kolegama koji se žele baviti nekirurškim zahvatima estetske medicine. Društvo je tokom godina educiralo mnogo zainteresiranih kolega i okupilo najpoznatija lica iz svijeta estetske medicine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:07