SLATKE MALE LAŽLJIVICE

Ženstveni dom glumice iz popularne teen serije

Ashley Benson iz teen serije "Slatke male lažljivice" koja je prošle godine došla do svojih finala i ostavila obožavatelje vidno iznenađenima, otvorila je vrata svog stana u New Yorku.

Ashleyn stan u New Yorku zaista je sve što jedna djevojka, koja obožava ružičastu boju, može poželjeti. Ashley je u njega unijela svoj veseli karakter i uredila ga prema posljednjim trendovima, što je definitivno dobitna kombinacija kada se radi o uređenju interijera. Njena želja je bila dobiti veseo, a jednostavan interijer, i u tome je uspjela.

U ostvarenju Ashleyne ideje, pomogao joj je tim iz američke online trgovine AllModern čija je misija učiniti suvremen namještaj dostupan svima. Iako se kod nas ovaj namještaj smješta u više cjenovne rangove, Ashleyn stan prepun je jednostavnih i efektnih ideja kojima se i sami možemo inspirirati. Detalji, kombinacije boja i tekstura samo su dio priče ovog djevojačkog njujorškog stana.

Baršunaste teksture, zanimljivi motivi zidnih dekoracija, pastelne ružičaste nijanse sa zlatnim detaljima i tamnoplavim namještajem te zelenilom od ovog su interijera stvorile elegantnu ženstvenu oazu.








Igre tekstura u dnevnom boravku odlično se ističu upravo na namještaju. Kombinacija "čupavih" jastuka i baršunastih fotelja u dnevni je boravak unijela toplinu i udobnost. Kada joj se dodaju topli zlatni detalji, biljke i blago ružičasti zidovi kao kulisa, udobnost se savršeno spaja s elegancijom. Ashley, kao ljubiteljica dobre glazbe i električne gitare unijela je ovdje još jedan djelić svoje osobnosti. Tako je električna gitara dobila svoje mjesto u dnevnom boravku i napravila lagani kontrast s djevojačkim elementima.


Ono što nam je također zapelo za oko je i blagovaonica. Mramorna površina stola i tamni plavi stolci učinili su ovaj dio prostorije nevjerojatno luksuznim i elegantnim. Odabir bijelo-zlatnih rasvjetnih tijela zajedno s ružičastim zidovima, a u kombinaciji s velikim prozorom, stvorio je savršeno prozračnu atmosferu.

U Ashleynom stanu naići ćemo i na detalje iz pop kulture. Tako je dnevni boravak ukrasila sa šarmantnim pop-art uratkom ikone Marylin Monroe, a hodnik sa simpatičnom crno bijelom fotografijom legendarne Audrey Hepburn. Ovaj nam se detalj posebno svidio jer je naglašen zlatnim okvirom "prevelikih" dimenzija uz koji je smješten tek jednostavan stolić s lampom i nekoliko dekorativnih elemenata. Sve zajedno nam daje odličnu ideju za kopiranje uređenja ovog chic hodnika.





Dvije sobe s velikim prozorima slično su uređene. Ni ovdje nisu izostali baršunasti elementi, jedino su palete boja više "umirujuće" budući da se radi o spavaćim sobama. Jarke boje nepovoljno bi utjecale na san, stoga su u sobe, uz paletu neutralnih boja, dodane tek fotelje koje se ističu. Također, odlična inspiracija i obrazac za jednostavno uređenje elegantne spavaće sobe.

Pravilnom kombinacijom boja i tekstura te unošenjem osobnosti, kao što je to odradila Ashley, definitivno ne možete pogriješiti prilikom uređenja bilo kojeg interijera koji želite pretvoriti u dom.

Foto: Nicole Gerulat
Izvor: mydomaine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 08:31